fsa power pro na kwadrat - luzy!!!
fsa power pro na kwadrat - luzy!!!
Hej, zakupiłem niedawno suport fsa power pro na kwadrat z allegro za ponad 33zł, skoczyłem dosłownie dwa razy na hopie i wkład zaczął strzelać. Kolega miał to samo i pomogła tylko wymiana bo suport miał luzy. Czy to power pro to naprawdę fsa?? Coś mi sie nie chce wierzyć. Czy moge coś zrobić z tym wkładem?? Może wymienić łożyska?? Z góry wielkie dzieki. Pozdrawiam
Suport fsa power pro to shit i tyle ci powiem,na poczatku ladnie sie kreci a potem juz porazka totalna,modusy tez sie sypia jak chcą,oba te dwa typy suportow maja slabe osie,najlepszym rozwiazaniem jest zakup suportu w sklepach gdzie sprzedaja damki i rowerki do 800zł,taki suport kupisz za 25zł góra,bedzie ciezki i nie bedzie az tak ladnie chodzil ale wytrzymuje duzo wiecej niz kazdy suport do 50zł,tanie suporty do 40-50zł to polecalbym raz na 4 miesiace wymieniac bo ptoem to juz jest niezle zagrozenie co do lamliwosci takiej rzeczy,najlepiej isis chcoiaz wiem ze to nie tani gips.pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
a ja polecam Kinex'a sa dwa tanie modele po 35 i 50 zl ( roznia sie bodajze uszczelnieniem ) sam mam ten za 50, sporo kumpli po 35 i 50..... juz jezdzimy w *** dlugo i nic niepokojacego sie nie dzieje.....a kumple co maja ta tansza wersje sie polewaja z nas, ze doplacalismy, bo praca sie wcale nie roznia :)... wytrzymale sa, bo kolezka co wazy swoje ostatnio mial bardzo twzrde ladowanie...w wyniku czego urwal z prawej strony support LX'a!!.....ale byla beka jak prubowal jego resztki wykrecic z korby :D:D:D a teraz jezdzi na kinex'ie i nc.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
kurde......tak schodzą te suporty na allegro że myślałem że ludzie wiedzą co robią, nawet specjalnie nie wtajemniczałem się jakie są dostępne wkłady na kwadrat. Truvativa napewno nie wezme bo już wiem coś o nim, niedawno widziałem jakiegoś chinhaura czy jakoś tak, kolega kupił, katuje miesiąc i jeszcze mu nie strzela:D A pieniądz żaden. Kupie go na chwile a potem isis jakiś.