hehe ja mam odwrotnie mnie chca kupic ochraniacze i kask ale ja im mowie ze musze ff to sie pluja ze sa inne tansze ale nie ejst zle chca kupic ale kasy nie maja :P
ale kask ff nowy moze uda mi sie zalatwic od kumpla za ok 100-200zl bo on sie zajmuje taka sprzedaza czy cos takiego :P wiec jak bedzie mozliwosc nabyca takiego kasku to moge nabyc dla kilku osob ale tyo juz kto chce niech pisze na gg albo na na poczta (ta tutaj :P) ale narazie nic nie obiecuje ale bede wiedzial cos jak wyzdrowieje jak suie z nim zobacze
a gdzie w szczecinie mamy tor do dualu i 4X ? poza tym najpierw złoż rower... ps. rozpierd@l@ją mnie twoje wypowiedzi. tak samo forum na www.paprykarze.com - wszędzie to samo napierd@l@sz. ;/
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
ps. a jak se głowe rozpierdolish to w koncu bedzie spokój... jestes taki many ze na gg az musiałem cie zbanowć bo codzienne pytania typu "a duro nadaje sie do dualu i dh?" mnie juz żenowały
dawidek1314 ja ci chyba zeby powybijam jak cie spotkam! nic dziwnego ze tatus nie chce ci kasku kupic jak wnerwiasz go tak jak mnie - DO WAS: Trasa ktorą ten many ma na myśli to ścieżka szerokości 1 metra w lesie z górki [są tam hopy itp. - typowy FR drewniane mostki itp.] a ten kolo ma pojecie o tym sporcie takie jak ja o robieniu na drutach.... zmień podwórko - tu kolegów nie znajdziesz
nei chodzi mi o tą trase ty tej trasy nigdy na oczy nie widziałes wiec o czym ty tu wogole mowisz tatra mi chce kupic kask tylko niewie jaki i zaile czaisz !!!!!??????
Sprzedam , Sam zobacz co
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2719730
hyhyhy.... jak ja jeździłem po lasku arkońskim to ty srałeś pod siebie a potem to jadłeś. :) jeszcze mi powiesz że lasQ nie znam :) powiem ci tylko tyle - nie ośmieszaj sie już. a jak cie spotkam to i tak kopa załapiesz
Ja tam takich problemów nie miałem. Tata najpierw dał mi na orzecha, a po roku jak złożyłem rower to powiedziałem mu, że tamten nie chroni twarzy i mogę sobie zęby powybijać to dostałem FF :)
super temat, a za kilka lat przyjdziesz do ojca i powiesz kup mi mercedesa bo tak mi sie podoba?
nie mozna miec wszystkiego, masz rower to sie ciesz i uwazaj na siebie. Na kask pozbieraj sobie pieniadze i kup.
Moze przesadzam, ale zenujace jest podejscie ,,zly ojciec nie chce mi dac 200 czy tam ile zl"