Poznań Junior Freeriders III :D
no nie a wy dalej to wałkujecie? żeby tylko zakalec nie wyszedł. taa jakby ci nie przeszkadzało że mi się filmik nie podobał wojtaz 15xkupa to byś mnie kupą nie smarował - teraz się już nie wycofuj. cwaniak jesteś na maxa nie ma co, a przypadkowo wyglądały streetowe tricki gdzie kolo jakimś manualem po murku pomyka i zeskakuje i nie utrzymuje równowagi dłużej niż metr, no i ten wall ride bmxowy - słabizna, no i jakiś tam podjazd pod górkę był i kolo coś tam kręcił nie wiem co to miało być chyba że to jakiś trik a ja się nieznam ale w takim razie słaby. część trików jest ok, ale nie wszystkie - i cały temat. widocznie to wszyscy poza mną przeoczyli - cóż zdarza się. a co do mojej techniki to spoko że nie umiem jeździć widać się lepiej znasz na mojej jeździe niż ja chociaż nigdy nie widziałeś. pewnie tak jest - w końcu jesteś power rajderem na maxa - ja w każdym bądź razie po roku jeżdżenia 90 proc tych tricków umiem i jestem z siebie zadowolon. i wogóle nie rozumiem co do tego ma moja technika jazdy - nie masz argumentów to na mnie wjeźdźasz?? to może zaczniemy zaraz o naszych matkach jeszcze??
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-
- Kontakt:
No i wszystko wyszlo na jaw!:P Wreszcie sie przyznaliscie, ze te wszystkie tricki to pic fotomontaz:)))))
pitikuku, mniemam ze do tych 90% zalicza sie: jezdzenie na rowerze pod gorke, zjezdzanie na rowerze z gorki, podchodzenie z rowerem pod gorke, schodzenie z rowerem z gorki (gdy strach jest zbyt silny by na nim zjechac...) oraz 101 tirckow na to jak zaliczyc glebe lub rozwalic rower?:P
Ogolnie pitikuku...rozbrajasz mnie. Nie tak dawno twierdziles chyba, ze "nie bedziesz gadal z dzieciakiem" (to o Wojtusiu). Zabawne, moze mam omamy? Wojtus pisal, ze ma 17 lat, znaczy faktycznie jeszcze mlody jest. Ty na zdjeciach wygladasz na ciut od niego starszego, ale z tego co piszesz wydajesz sie byc wiecej niz ciut mlodszy.
Generalnie wyszlo wielkie halo z goscia (to o pitikuku), ktory nawet swoich "wyczynow" udokumentowac nie potrafi:P Zaraz powie, ze na Slopestyle byl pierwszy, pewnie bedzie oczekiwal, ze nam szczeka opadnie z wrazenia:P Robcie to co robicie, bo robicie to dobrze i olejcie losia, bo sie miota w zeznaniach i sam nie wie czego chce.
Ogolnie filmik jest ok, poziom wysoki, ale mam nadzieje, ze w PJF4 bedzie jeszcze wyzszy:P Montaz faktycznie troche kuleje, ale z kazdym kolejnym filmem powinno byc lepiej... Oby. No i gratulacje Wojtus za 3 miejsce. Czekam az wystartujesz z prosami, heh...
pitikuku, mniemam ze do tych 90% zalicza sie: jezdzenie na rowerze pod gorke, zjezdzanie na rowerze z gorki, podchodzenie z rowerem pod gorke, schodzenie z rowerem z gorki (gdy strach jest zbyt silny by na nim zjechac...) oraz 101 tirckow na to jak zaliczyc glebe lub rozwalic rower?:P
Ogolnie pitikuku...rozbrajasz mnie. Nie tak dawno twierdziles chyba, ze "nie bedziesz gadal z dzieciakiem" (to o Wojtusiu). Zabawne, moze mam omamy? Wojtus pisal, ze ma 17 lat, znaczy faktycznie jeszcze mlody jest. Ty na zdjeciach wygladasz na ciut od niego starszego, ale z tego co piszesz wydajesz sie byc wiecej niz ciut mlodszy.
Generalnie wyszlo wielkie halo z goscia (to o pitikuku), ktory nawet swoich "wyczynow" udokumentowac nie potrafi:P Zaraz powie, ze na Slopestyle byl pierwszy, pewnie bedzie oczekiwal, ze nam szczeka opadnie z wrazenia:P Robcie to co robicie, bo robicie to dobrze i olejcie losia, bo sie miota w zeznaniach i sam nie wie czego chce.
Ogolnie filmik jest ok, poziom wysoki, ale mam nadzieje, ze w PJF4 bedzie jeszcze wyzszy:P Montaz faktycznie troche kuleje, ale z kazdym kolejnym filmem powinno byc lepiej... Oby. No i gratulacje Wojtus za 3 miejsce. Czekam az wystartujesz z prosami, heh...
Uwielbiam prace. Jest fascynujaca.
Moglbym sie jej przygladac godzinami...
Moglbym sie jej przygladac godzinami...
Film jest naprawde zajebisty... 1 liga PL umiejtnosci... A co do montazu to tez sie musze przyczepic, ale nie bede sie powtarzal po innych, bo to bez sensu... Na przyszlosc... Nie podawaj terminu ukonczenia filmu, jesli wiesz, ze mozesz sie nei zmiescic... Podaj taki z tygodniowa rezerwa... Masz czas, zeby zrobic to naprawde na najwyzszym poziomie, bo lepiej zrobic cos pozniej niz do dupy... A jak uda Ci sie zrobic to przed terminem to tylko zbieram pochwaly :) gratuluje 3 mijesca na slopestyle i zycze dalszych sukcesow... a wszystkim ktorzy wystapili w filmie rowniez samych sukcesow i coraz lepszych trickow...
luk4szm
1. nie w slope style tylko build n ride bo ze slope stylem to nie mialo nic wspolnego...
a pitikupa ma racje !! Wojtus nie umie jezdzic !! wogole to on ma farta bo mu nogi spadaja i rece sie same puszczaja !!
wojtus to normalnie amatora jakich malo !! zenada !!
i napewno pitikupa umie 90% trikow ktore sa na filmie o jest pewne !! przecie tam same table topy, nothingi i suicidy sa !! ZENADA WOJTUS ZENADA !!
sluchaj sie pitkupa czy kupy i idz do domu grac na komputerze w pac mana bo nic nie osiagniesz :P
pozdro !!
a pitikupa ma racje !! Wojtus nie umie jezdzic !! wogole to on ma farta bo mu nogi spadaja i rece sie same puszczaja !!
wojtus to normalnie amatora jakich malo !! zenada !!
i napewno pitikupa umie 90% trikow ktore sa na filmie o jest pewne !! przecie tam same table topy, nothingi i suicidy sa !! ZENADA WOJTUS ZENADA !!
sluchaj sie pitkupa czy kupy i idz do domu grac na komputerze w pac mana bo nic nie osiagniesz :P
pozdro !!
www.hcfr.pl !!
no muraj racje ma i mnie przejrzał, tylko nie przeczytał jak pytałem że moja technika ma się do tego jak palec do nosa, ale to inna sprawa, a odpisuje na te texty z nudów, bo to chyba jedyny temat na dh gdzie się jeszcze komuś pisać chce :):) hehe padaka troche - stare takie posty że kaszanka :) a triki mam na myśli stricte stritowe i streetowe niewypały tez komentowałem,a chyba na galerce u mnie widać że strita głównie trzaskam więc nie wkręcaj bkilach jakichś akcji krzywych, chyba że chcesz zostać laureatem złotej kupy za najlepszy post science fiction :):)wogóle co tam ten kolo na ramie do trialu mieszał albo skok na jakąś poręcz i lot na dzób - no jeśli to wszystko waszym zdaniem dowód kunsztu to sory musiałem się gdzieś pomylić. heh no jak już się upieracie to może coś tam jutro nakameruję i wrzucę na str. to obfilujecie. dobra kończę posta bo mi łapy opadają ze zmęczenia.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-
- moderator
- Kontakt:
HEH.. To Mi Mama Bardzo Chce Kupić Kask, Juz Dawno Dostalem 4 Baty, Ale Kurwa Nigdzie Niemoge Dostac XS, Kurwic* Mnie Juz Bierze Bo chce Juz Na Skrzyczne :/ . Niewiecie Czy W Czechach Sa Może 661 Full Comp XS ?
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- moderator
- Kontakt:
aj tam wlasnie bkillah ma racje - wojtus jest do dupy, oboje to stwierdzilismy juz w pazdzierniku widzac jakie zenujace robi postepy... w 100% popieram pana bartek! w ogole to ze zajal 3cie miejsce w slopestylu to popis gownianej klasy i przypadku ktory rzadzil zawodami niczym strumien moczu rzadzi roztapiajacym sie sniegiem. trzeba bylo sie zlozyc na wyjazd dla pitikuka coby zajal 1sze miejsce i zgarnal sponsoring na rurki z kremem i lody orzechowe... przynajmniej polska wystawilaby jakiegos dobrego zawodnika a nie tu jakis wojtus pipa co w ogole przypadkiem sie znalazl w austrii gubiac sie w drodze do domu
www.trialshop.pl
hey, ludzie mnie non stop pytają kiedy stronka ruszy, przepraszam za tak długą przerwę, lecz było to spowodowane przeciążonym transferem :) normalnie bym go dokupił lecz musiałem chwilę odpocząć od kręceia filmu i robienia stronki :D LECZ TERAZ STRONKA JUŻ DZIAŁA I BĘDZIE AKTUALIZOWANA PRAWIE CODZIENNIE :) zapraszam
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl