wypadek...dla tych co maja mocne nerwy

p0l0n3zz^
Kontakt:

Post autor: p0l0n3zz^ »

no tak...to mozliwe jest tylko w Polsce... jednemu kolesiowi jest przykro ze dzieje sie tak, ze ktos zostawia butelki po piwsku byle gdzioe a drugi pozniej sie przez to kaleczy... a inni zamiast mu wspolczuc, powiedziec cos milego <chocby tomiala byc drwina i klamstwo w jednym i tak naprawde moze miec do gleboko w dupie> to najezdzaja na goscia ze nie ma calych plecow w piachu tylko kawalek...nie rozumiem was? co jest zlego w dobrym slowie?? dla mnie to moze co widzialem na fotach nie bylo tym co myslalem ze ujrze po przeczytaniu posta,ale i tak jest mi zajebiscie przykro z powodu ze gosc sie mocno <bo nie mozna powiedziec ze to jest lajcik> obtarl i ma problem... czasem mala rana potrafi sprawic wiekszy ból niz duza, chocby ze wzgledu na miejsce w ktorym jest...nie wiem czy tak fajnie miec pozniej strupa na plecach i w okolicy pachy... na pewno gosciowi nie jest przyjemne. a ze opowiedzial to wydarzenie z takim przejeciem...czy cos w tym zlego zeby go za to jebac?? wezcie sie zastanowcie czasem co piszecie, bo az zal to czytac...naprawde...
i ciagle narzekacie jacy to pojebani ludzie w Polsce zyja..nie oceniajcie tylko patrzcie czasem obiektywnie na siebie, to tyle!

Ziomboj 3maj sie, zalatw zeby ci wyskrobali reszte tego syfu z tej rany bo ci bedzie ropialo, a tego lepiej uniknac...
peace.
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

no wlasnie... poza tym bardzo czesto jaki wydzwiek pierwszjej odpowiedzi taki wydzwiek i reszty... tlum bezmyslnie podaza za pierwszym ...
www.trialshop.pl
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

muuuuu, czyli jestesmy jak stado:] eeeeee watpie;p no dobrze.... zmienie sie:D oj biedaczku, mam nadzieje ze szybko sie zagoi i nie bedziesz mial tak jak ja blizn po podobnych zdarciach ktore mialem w powazaniu:) trzym sie ziomus:) <polew>
freerider888
Kontakt:

Post autor: freerider888 »

ja go nie pojechałem :P wiem jak to boli mialem tak samo w zeszłym sezonie, bolało jak skur&*^%& choc nie wygladało a najgorsze ze nie mozna lezec na blecach bo najmniejszy dotyk bolał i do tego non stop z tego ropa sie saczyła jednym słowem ****&^ na maxa
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
Stasio
Kontakt:

Post autor: Stasio »

nie wiem po co taki hartkorowy opis i dopisek:
"dla tych co maja mocne nerwy"

Popatrz na to z innej strony. Bedziesz mogl poczytac slownik i podszkolic ortografie, bo takie "zeczy" napisales, ze zwatpilem w polska oswiate(jak Ty w polska sluzbe zdrowia).
cro_cop
Kontakt:

Post autor: cro_cop »

heh stary... ciesz sie ze to nic powazniejszego.. wspolczuje Ci, ale kazde kontuzje sprawiają ze jezdzimy troszke ostrozniej, uczymy sie na błędach itp etc ;]
gg 2230577
p0l0n3zz^
Kontakt:

Post autor: p0l0n3zz^ »

stasio...powiem ci ze z polska sluzba zdrowia nie jest dobrze...mam z tym stycznosc i w sumie to jest chujowo ;/ a to jest przykre bo przeciez na kazdym oddziale ratunkowym powinno sie udzielac nawet najmniejszej pomocy. sam kiedys pojechalem zeby mi zszyli piszczel bo piny mi sie wbily a koles powiedzial ze nie i ****...fajnie?:D
pozdrooo ziomy!! chillout :D
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

nie no, wspolczuje.. ale troche przesadzasz mon.. myslalem ze Ci penisa zgilotynowalo czy cus. chyba po prostu jedna z pierwszych mocniejszych gleb.. przywykniesz, pozatym "do wesela sie zagoi"

ps- rety jakie pryszczate plecy :/
cro_cop
Kontakt:

Post autor: cro_cop »

Koshal pisze: ps- rety jakie pryszczate plecy :/
ojej zejdzcie z niego...wielkie rzeczy pare czerwonych kropek na plecach... taki okres.. zaczniecie dojrzewać 14letnie dzieciaki to sie przekonacie:D
gg 2230577
cyc

Post autor: cyc »

"zaczniecie dojrzewać 14letnie dzieciak"

14 letnie... lol lol dobre... :]]]
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

budka pisze:muuuuu
muuuu ci tez :D
www.trialshop.pl
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

no fakt maly psikus mu wyszedl z tymi plerami ale z opsiem to przesada lekka moim zdaniem... w kazdym razie trzym sie i na pewno szybciej na baja wejdziesz niz do konca wakcji zobaczysz... pozdr!
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

cro_cop.. czyli ze jak zaczna mi rosnac wlosy na pitoku to tez tak mi sie bedzie robilo ??
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

oj niefajne obtarcie ,miałem kiedys startą skurę na wewnetrznej czesci łokcia , normalnie by sie zagoiło powiedzmy 5 dni a to sie goiło z miesiac, bo niesposob nieporuszac reka widze ze masz podobna sytuacje ..ale troszke pocierpisz i sladu raczej nie bedzie
Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

aj... brzydko to wyglada :/ asz mi niedobrze sie zrobilo :/ ja wczoraj tak wydzwonilem w drzewo :P Radacz jak wejdzie to moze tez cos na ten temat napiasc bo widzial :Pnormalnie legalnie sobie zjezdzam za Radaczem w odstepie ok 4m. predkosc nie duza ale lekko rzuca na boki(bynajmniej mnie) jade i byl sobie taki rozjazd... opwiedzialem sobie nie i nie skrece w prawo i na hama wydzieram rower na lewo i mi nie wyszlo :) byly sobie dwa drzewa w odstepie 2-3m w 1 walnelem przelecialem nad kiera walnelem barkiem i glowa w glebe i wyladowalem kawalek za 2 drzewem :) naszczescie mi sie nic nie stalo i chwala za to :)
http://www.ebike.pl/
LLLUUUKASZ
Kontakt:

Post autor: LLLUUUKASZ »

a to niby dlaczego mieli ci dawac wode na porodowce mieli ci "użyczyc":):):):):):):):):)hheheheh wode , bieda w szpitalach służba zdrowia zadłużona a oni ci jeszcze maja zajmowac jakimiś rowerzystami , porodówka ma inn ezadania
:)
cwaniak_71
Kontakt:

Post autor: cwaniak_71 »

wielkie dzieki chlopaki za wspulczucia...wiem ze troszke przesadzilem z tym tytulem ale moji kopledzy jak to widzieli to malo sie nie pozygali...na samym poczatku ponoc to tak okrutnie wygladalo...pozdro

LLLUUUKASZno z ta porodowka to byl zonk...bo nawet nie chcieli mi dac wody bym mogl splukac sobie to bloto z plecow...wiadomo porodowka ma co innego do roboty ale kazdy czlowiek by sie zlitowal...pozdro
czesci(nawet-70%)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=469969
cwaniak_71
Kontakt:

Post autor: cwaniak_71 »

budka ty budka nie cwaniacz tak bo dostaniesz wpierdol bo ja cie znam i wiem gdzie mieszkasz...pozatym caly wroclaw ma cie za smiecia i nie mysl ze jestes taki fajny...a ten drop na andersa to jest ten najwiekrzy uskok ktory ma koat moze z 65* nie mialem kontomieza wiec nie miezylem...i uspokuj sie z takim cwaniaczeniem bo zrobi ci sie przykro jak sie spotkamy...pozdro budka(najleprzy bikeze jestes tak dobry ze caly wroclaw jak cie widzi oddechu zalpac nie moze bo tak sie smieje)hehe:P
czesci(nawet-70%)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=469969
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

ku.rwa...myslałem ze tam skura z pleców bedzie wisiała...krew sie lała i wogole sajgon...a tu zonk, mała ranka ktorej za 2tyg. juz nie bedzie..
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
Zablokowany