kanapki (nie byle jakie :D)
kanapki (nie byle jakie :D)
jakie lubicie skomplikowane w konsystencji kanapki? mi bardzo smakuja tosty z serem topionym, zielonymi oliwkami czerwona papryka i ketczupem do grilla oraz przyprawa do grilla.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
Hehe, to jest forum kulinarne czy jak?? :P Widac że trzeba towarzycho rozruszać :P
Ja osobiście to jadłbym wszystko z topionym serem, tyle, że niemam w czym go zatapiać :/ Pozostaje mi więc buła z masłem, serem, mięchem jakims, pomidorem, jakąś zieleniną (bazylią??) itp ;P Wbrew pozorom to jest całkiem dobre :]
Ja osobiście to jadłbym wszystko z topionym serem, tyle, że niemam w czym go zatapiać :/ Pozostaje mi więc buła z masłem, serem, mięchem jakims, pomidorem, jakąś zieleniną (bazylią??) itp ;P Wbrew pozorom to jest całkiem dobre :]
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
mi sie wlasciwie nigdy nie chce robic wiec z racji tego ze jestem wielkim lenieam to nawet nie smaruje maslem :P (za duzo pieprzenia z tym a po za tym co to daje poza przyklejeniem szynko do chleba? :P ) wiec z szynka serem majonezem i keczupem czasami jak mam atak to zamiast masla ktorego nie daje jak wczesniej wspomnialem :D daje ser topiony a jak mam atak chcenia sie to robia jajecznice z pomidorami pieczarkami boczkiem szynka oregano curry bazylia i jeszcze jajakami rzecz jasna :D ale taka jajaecznice to robie srednio raz na kwartal :P :P :P
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
"jak wujcio mówi że będzie świniobicie to juz ide kkupić spodnie kilka rozmiarów szersze :D"
bauahah rozjebałes mnie tym... :DDD
ja tam wpierdalam co jest w lodowce.. :]
bo i tak nikomu sie nie chce chodzic do sklepu :] wiec za duzego wyboru niemam ale lubie bułki z bomi [takie male dyskonty:] z kindziukiem [ taka dobra wendlina] :]]
bauahah rozjebałes mnie tym... :DDD
ja tam wpierdalam co jest w lodowce.. :]
bo i tak nikomu sie nie chce chodzic do sklepu :] wiec za duzego wyboru niemam ale lubie bułki z bomi [takie male dyskonty:] z kindziukiem [ taka dobra wendlina] :]]
Świerzutki chlebuś, maselko, szyneczka z indyka, salata, marynowane pepperoni, pieczarki, cebulka pieprz i na to majonezik a na koniec przełożona druga kromką. I problemy ze zjedzeniem oczywiście bo za duże i w jape się nei mieści. A jak się nie chce to kromka masło ser czy szynka pomidor albo ogórasek małosolny bądź zielony.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
chleb/buła + szynka + ser + oliwki + kukurydza + czuszka/papryka piri-piri (jak w telepizzy mexykanskiej :P)/jakakolwiek inna zajebiscie ostra papryka :D + sos... ostrosc sosu zalezna od nastroju :P
w sumie to sie taka mala pizza z chlebem zamiast xciasta i na zimno robi ;)
w sumie to sie taka mala pizza z chlebem zamiast xciasta i na zimno robi ;)
http://bodzio.pinkbike.com/
-
- Kontakt: