vaki vs magura hs33 vs vinzip do streetu
vaki vs magura hs33 vs vinzip do streetu
witam ja w temacie który z tych hampli wziasci do streetu na tył a który na przód??? piszcie pozdrawiam
-
- Kontakt:
ja osobiscie sie przesiadlem z Vbrake model XT 2002 na magury HS 33 race line i powiem tak ... smigam i po miescie i skacze pod i zy przeszkod , do tego willy , manule itp z leksza trial i do tego te magury sa idealne ... vbrake sie poddawaly i tracily sile az do pekniecia sprezynki ... co do tarczy mialem tylko hydraulike ale jesli juz mozesz walnac na tył magure a na przod tarcze winzipa ... po allegro sama magure na tył mozna miec około 250 zł ja za komplet placilem 550 zł i sa rocznikowo 2004 ... te na 2005 sie roznia juz budowa i to od ciebie zalezy ktore bys wolal ... ( gdzies na zagranicznym forum trialowcow czytalem ze w magurach HS 33 na 2005 pekaja klamki ) pozdro
-
- Kontakt:
jak do streetu to zapomnij o magurce... po pierwsze musialbys miec naprawde dlugi przewod, zeby spokojnie robic barspiny. po drugie awaryjnosc... dobra v-ka, dobra klamka i w cenie magury masz cos naprawde mocnego a przy okazji taniego w eksploatacji (magura do takich nie nalezy)... tarcza? nie wiem, nie mialem