JAK TO ZROBIĆ? OD CZEGO ZACZAC??
-
- Kontakt:
siema zalerzy ile masz kasy bo mam na sprzedaż duala fajnego w 2 wersjach:
pierwsza wersja leader fox dragsar z kupą fajnych części i z amorkiem manitou black z przou, a druga opcja to zamiast blacka jest rst gilla, jakby co to pisz:P tanio sprzedam stan super!!
pierwsza wersja leader fox dragsar z kupą fajnych części i z amorkiem manitou black z przou, a druga opcja to zamiast blacka jest rst gilla, jakby co to pisz:P tanio sprzedam stan super!!
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
no więc tak. na rowerach znam się tyle co przeczytam i usłysze. czyli na dzien dzisiejszy to sporo. niektórzy mi się dziwią że tak to polubiłam..he he
no to wakacje!!!będe pracować u taty to sobie zarobie, mój chłopak mi złozy rowerek i bede próbować i ćwiczyć. ale ja manuala nie odwarzeze sie robic !!
no to wakacje!!!będe pracować u taty to sobie zarobie, mój chłopak mi złozy rowerek i bede próbować i ćwiczyć. ale ja manuala nie odwarzeze sie robic !!
no od tego planuje zacząc...."igorto" wiesz nie chce wyjśc na idiotke ale ja naprawde chce wiedziec jak najwiecej o tym jak powinien wyglądac rower dziewczyny która zaczyna swoje rowerowe życie. bo niechce sie zabić od razu. ani nie chce wydac zaqjebiscie dużo kasy i stwierdzić ze mam beznadziejny rower.(u mnie wszystko jest możliwe)
Jestes conajmniej dziwna...masta_mt pisze:no więc tak. na rowerach znam się tyle co przeczytam i usłysze. czyli na dzien dzisiejszy to sporo. niektórzy mi się dziwią że tak to polubiłam..he he
Nie rozumiem Twojego toku myslenia.
o ile dobrze zrozumialem masz chlopaka ktory "jezdzi" na rowerze :> to nie moze doradzic Ci co masz kupic ?
Po drugie jaka roznica czy najpierw kupisz przerzutke a pozniej rame czy na odwrot (nie mowie o takich rzeczach jak suport czy stery)
Kup sobie rame taka ktora Ci odpowiada i dokupuj czesci ja pierdziele w czym problem? wiedze masz i dalej nie wiesz co zrobic heh ciezko Cie zrozumiec.
Wg mnie szukasz dziury w calym wystarczy poczytac faq albo poprzegladac posty.
Pozdrawiam :-)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale