Wypadki na rowerach a izby przyjec :/
spoko koles w liceum jeszczre zle skoczyl na w-f i kolano mu sie troche przesunelo tak na piszczel tak do polowy i sie jeszcze przesunelo na bok koles mdlal z bolu karetka przyjehcala po 2h i kolesia na nosze wsadzali to chcieli mu ta noge wyprostowac bo latwiej usztywnic prosta noge nioz wygiac ta szyne co woza do ich cyrektor opier****l co oni robie ze nie widza ze on kolano ma tam gdzie nie powinien miec i ze sie nie da bez nasatawiania nogi wyprostowac to wtedy wygili szyne..
Za to ja miecha temu sie wyrabalem i mialem srodstopie cale obite i ponadciagane sciegna i noga moja (stopa) wygladala jak nadmuchana lekarska rekawiczka ta gumowa pojechalem do szpitala z tym wyslali mnie na przeswietlenie a ja stanac na noge nie moglem a co dopiero isc a szpital na Parkitce jest duzu a dzial z RTG jest na 2koncu szpitala powiedzieli prosze isc za lekarzem mowie ze chodzic nie moge jakies kule chociaz albo cvos to powiedzieli ze nie ma lekarz poszedl tempem jak by uciekal i zgu[pil mnie za 1 zakretem wiec potem musialem sie ludzi pytac gdzie on poszedl i gdzie tu RTG a jak juz znalazlem po 10 min t0o lekarz sie plul co tak dlugo ze mu czas zajmuje.Potem musialem spowrotem na izbe przyjec czyli jeszcze raz ta droga i potem to samo lekjarka sie plula ze tak dlugoi ze ona tez ma prace i w ogole to juz moja mama nie wytrzymala i zrobila im tam jazde ze potem chodizli jak w zegarku :)
Za to ja miecha temu sie wyrabalem i mialem srodstopie cale obite i ponadciagane sciegna i noga moja (stopa) wygladala jak nadmuchana lekarska rekawiczka ta gumowa pojechalem do szpitala z tym wyslali mnie na przeswietlenie a ja stanac na noge nie moglem a co dopiero isc a szpital na Parkitce jest duzu a dzial z RTG jest na 2koncu szpitala powiedzieli prosze isc za lekarzem mowie ze chodzic nie moge jakies kule chociaz albo cvos to powiedzieli ze nie ma lekarz poszedl tempem jak by uciekal i zgu[pil mnie za 1 zakretem wiec potem musialem sie ludzi pytac gdzie on poszedl i gdzie tu RTG a jak juz znalazlem po 10 min t0o lekarz sie plul co tak dlugo ze mu czas zajmuje.Potem musialem spowrotem na izbe przyjec czyli jeszcze raz ta droga i potem to samo lekjarka sie plula ze tak dlugoi ze ona tez ma prace i w ogole to juz moja mama nie wytrzymala i zrobila im tam jazde ze potem chodizli jak w zegarku :)
jestem z wwa...
bylem swiadkiem jednego wydarzenia w odludnym miejscu... (powsin)
cos tam sie stalo, niewazne co. ale karetka byla po 15minutach albo mniej... a to sie wszystko dzialo po polnocy...
przyjechali, udzielili pomocy na miejscu, a pozniej zawiezli do szpitala.
wiec dla mnie wszystko git.
bylem swiadkiem jednego wydarzenia w odludnym miejscu... (powsin)
cos tam sie stalo, niewazne co. ale karetka byla po 15minutach albo mniej... a to sie wszystko dzialo po polnocy...
przyjechali, udzielili pomocy na miejscu, a pozniej zawiezli do szpitala.
wiec dla mnie wszystko git.
thugrider@wp.pl
Re: Wypadki na rowerach a izby przyjec :/
Ja jak sie wyj.....e na rowerze j przyjechałem do szpitala to było cos takiego:
po 22 pielęgniarki nie obchodzi czy cię boli ręka,noga itp wszystko to chamskie nic niepomoa człowiekowi do mnie jedna powiedziała tak"to ty możesz chodzić?" odpowiedziałem że tak to ona na to "To mnie nieobchodzi czy cos ci się stanie z kręgosupem" i takl to jest taka Polska nasza Ojczyzna.
Nic mi się nie stało obiłem tylko kręgosup i nic powarznego jerzdze na rowerze i jest ok aa jak co to lerzałem na Pradze na Niekłańskiej.
po 22 pielęgniarki nie obchodzi czy cię boli ręka,noga itp wszystko to chamskie nic niepomoa człowiekowi do mnie jedna powiedziała tak"to ty możesz chodzić?" odpowiedziałem że tak to ona na to "To mnie nieobchodzi czy cos ci się stanie z kręgosupem" i takl to jest taka Polska nasza Ojczyzna.
Nic mi się nie stało obiłem tylko kręgosup i nic powarznego jerzdze na rowerze i jest ok aa jak co to lerzałem na Pradze na Niekłańskiej.
Brak slow, moja matka kiedys w pracy bardzo zle sie poczula (bardzo bardzo), zawroty glowy, prawie mdlala..o ok 15 doczlapala sie do szpitala, na badanie krwi itp...za szpitala do mnie do domu jest jakeis 20 min samochode..powiem tylko tyle ze w domu z Nia bylem o godzinie 00:30...ach:/
Pain is temporary, glory is forever
ja tez kiedys w sumie czekalem na lekarza z rozwalona noga az przyjdzie i mnie zaceruje i tak siedzialem 40 min i nie mogli zadnego znalezc bo ciecia i 1 lekarz na 4 oddzialach ma byc naraz ...
ogolnie lekarze sa w porzo ( to tez zalezne od ludzi ) ale jak ktos kto dostaje gowniane pieniadze za 24 godzinna prace bo to nie tylko standardowe 8 godzin ale do domu zawsze przylaza i o 24 w wigilie i sie czlowiek zastanawia czy twoj pacjent dozyje do jutra (wiem bo mam mame lekarza :D) i dalej pracuje i pomaga ludziom to jest wporzo :]
podsumowujac to sluzba zdrowia jest z dupy bo czlowiek dostaje gowniane pieniadze .. a lekarze sa zajebisci bo robia co robia z czystego altruizmu b. czesto..
ogolnie lekarze sa w porzo ( to tez zalezne od ludzi ) ale jak ktos kto dostaje gowniane pieniadze za 24 godzinna prace bo to nie tylko standardowe 8 godzin ale do domu zawsze przylaza i o 24 w wigilie i sie czlowiek zastanawia czy twoj pacjent dozyje do jutra (wiem bo mam mame lekarza :D) i dalej pracuje i pomaga ludziom to jest wporzo :]
podsumowujac to sluzba zdrowia jest z dupy bo czlowiek dostaje gowniane pieniadze .. a lekarze sa zajebisci bo robia co robia z czystego altruizmu b. czesto..
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
Może i zależy od lekarza (bo to prawda) ale jak mi wyjasnicie fakt ze koleżanka mojej siostry pracująca w ksiegowoścci w szpitalu widziała jak lekarze dają ludziom umrzec bo nikt ich nieodwiedził i tylko pieniadze na leki trzeba tracić (to był ich powód dla którego mu ich nie podali mio ze koleś konał) a jak powiedziała ze to przecież człowiek to oni powiedzieli ze stary i nikt go nieodwiedzał :/ to jest straszne a oni sie z tym nawet nie kryją !!!!!!!
-
- Kontakt:
Ja połamałem reke na dircie a ze miejscowa byla jakies 100m od szpitala to miałem blisko:] Poszedłem z kumplem na izbe przyjeć, wpakowali mnie do karetki i zawiezli do innego szpitala .Przyjechalem szybko zdjecie i juz kurwa mielem gips :/ apotem 7 tyg sie szlajałem po pierdolonej przychodni bo lekarz nie umial mi dobrze reki zlozyc:/ Pojechalem do specjalisty i 2 tyg i reka sprawna !!Kurwa *** temu jebanemu lekarzowi przez cale wakacje sie nudzilem:(
Cesiu teraz mi jeszcze powiedzl.. wojskowy to ten kolo baru teatralnego?? bo mamy 2 szpitale na nowym swiecie jeden na skrzyzowaniu i w taki zauek sie wjzezdza czy ten dupny bialy szpitalkolo stacji??
mnie wykutasili jak noge mialem rozicete [ ok 5cm na miesniu po drugiej stronie lydki... ] krew sie leje, a ja sobie leze 30 minut na lozku bo zapomnialny o mnie... i jak czekalem gdzies tam na jakis krzesle slyszlaem rozmowe pipy co telefony odbiera jak nie chciala przyjac zgloszenia " bo przeceirz maja tyle innych wypadkow" ale gdy padlo haslo " zaplace z karetke " [ kobitka ryczala do telefonu i wszystko bylo slychac ] odrazu zmiana tonu przez pania i minutke potem karetka w drodze....:)
mnie wykutasili jak noge mialem rozicete [ ok 5cm na miesniu po drugiej stronie lydki... ] krew sie leje, a ja sobie leze 30 minut na lozku bo zapomnialny o mnie... i jak czekalem gdzies tam na jakis krzesle slyszlaem rozmowe pipy co telefony odbiera jak nie chciala przyjac zgloszenia " bo przeceirz maja tyle innych wypadkow" ale gdy padlo haslo " zaplace z karetke " [ kobitka ryczala do telefonu i wszystko bylo slychac ] odrazu zmiana tonu przez pania i minutke potem karetka w drodze....:)
Ja niedawno byłem u żeromskiego w krk. Masakra....
To co czasem pokazują na filmach typu kurde ten... na dobre i na złe.. no te w szpitalu to jest kurw* zmyślony obraz polskiego szpitala.
Pierdole.... wypisałem sie z tamtąd na włane żądanie bo już mnie jebało sie we łbie.
aha i jak ssam sobie nie dopilnujesz spraw (moi rodzice powiązani są z medycyną) to masz przejebane. Obsłuża cie jak kolejnego ciote i do domu.
MASAKRA
To co czasem pokazują na filmach typu kurde ten... na dobre i na złe.. no te w szpitalu to jest kurw* zmyślony obraz polskiego szpitala.
Pierdole.... wypisałem sie z tamtąd na włane żądanie bo już mnie jebało sie we łbie.
aha i jak ssam sobie nie dopilnujesz spraw (moi rodzice powiązani są z medycyną) to masz przejebane. Obsłuża cie jak kolejnego ciote i do domu.
MASAKRA
ja sie wyjebałeem na streecie :) miałęm ogólnie 37 szwow na mordzie założonych połoamany nos z przemieszczeniem całkowice rozerwana podstawa nosa broda to myśleli że jej nie złożą:) ale CHŁOPAKI!!! ja niemoge nażekać ! uśmiałęm sie na całęgo na tej izbie byli TACY CHOELRA JASNA ZABAWNI że szok! mówili że nie mam szans i NIE PRZEŻYJE <hahaha> lekaż wyciągnoł PIŁE DO DREWNA i POWIEDZIAŁ ŻE MUSI MI UCIĄĆ GŁOWE <LOOOOOOOOL> BO TAK BĘDIZE SZYBCIEJ!!!!
ja za każdym razem jak byłem w szpitalu <<SZPITAL W WEJHEROWIE albo KOŚCIEŻYNA>> to było cholera zabawnie:) normalnie czy to zszywali czy robili kości ZAWSZE BYŁA BEKA:D
ja za każdym razem jak byłem w szpitalu <<SZPITAL W WEJHEROWIE albo KOŚCIEŻYNA>> to było cholera zabawnie:) normalnie czy to zszywali czy robili kości ZAWSZE BYŁA BEKA:D
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)
jak miałem złamany obojczyk w zeszle wakacje to stary zawiaozł mnie do szpitala, przyjeli mnie bez zadnego gadania, zdjecie i... tu sei zaczynaja jajca, zadnego ustawiania tylko mi łape na bandazu przywiazali i dowidzenia, na odchodne dowiedziałem sie ze jak bym przyjechal 15min puzniej to bym musiał do poniedziałku czekać:/( byla sobota wieczor)
Kiedys jak rozje*** brode(wywaliłem sie i wyrwałem kawałek mieska za do kosci). Pojechałem do szpitala a tam odesłali mnie do innego bo powiedzieli ze to dla dorosłych. Wiec pojechałem a tam z koleji powiedzieli mi ze dzisiaj juz tego nie zszywaja. Ale trafil sie jakis normalny lekarz i mi to zszył(nawet blizny nie ma) Paranoja!!!!
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556
tyle zę to nie jest wina lekarzy tylko tego jebanego systemu- jak my żyjemy w kraju co jak lekarz spędza 6 lat an studiach i nie dostaje ani gorsza, a potem idzie do pracy za 700-800 zł a ****** hydraulik zarabia 3000?! nie zębym coś miał do hydraulików ale jednak odpoweidzialnośc za wykonywany zawód jest raczej niewspółmierna:/ do tego te zasrane przespiy, ciągły brak pieniezy , no i najgorsi sami ludzie- jak każdy matoł mozę zadwzonić do nfz zgłąszajac że wział od neigo lekarz łapówke i lekarz nie udowodni ze było inaczej. Moj matka tak miała, jakiś ****** kombatant sobie zadzwonił że przyjmowała przed nim 5 osób z jakimiś tam obrażeniami oka i nie mogła czekać a on biedny spedzil 0,5 godziny w poczekalni a był umówiony, I halo w nfz, potem jeszcze prasa wypisuje głupoty w stylu "wział łapówke itp itd, zyje jak niewiadomo co" w zeszłym roku była tak sprawa, że lekarz w zeromskim jak to nazwał Newsweek " LEKARZ MAFII" bo jak pisali operował po godzianch faceta któy został postrzelony przez policje, na prosbe mafii. I wogóle halo- a jak było na prawde? tak sie skłąda ze to ejden z chyba najuczciwszysch chirurgów w krakowie , i jeden z lepszych, a robi za psi grosz w zeromskim, i jak kończyl dyzur zadzwoniłą do neigo znajoma ze syn na meczu został pociety siekierą i zęby został go pozszywac. TO został, a okazało sie ze koleżka napadał na konwój, dostał kulke w noge, a koledzy zęby nei było widać pocieli mu ta noge siekierą. Faceta prasa już skazała, potem sie to wyjaśniło ale on ma teraz przejebane a ****** prasa co?! NIC KURWA! taki mamy system, jak takie pizdy jak Łapiński czy Naumann chodza po kraju i mają dobrze a tym co im życie zjebali ledwo do chela starcza