mam do wydania okolo 100zl i mam zamiar zakupic mocna stosunkowo lekka kiere do FR itp. wydaje mi sie ze najbardziej optymalna dlugoscia jest 680mm jednak podawajcie wszystkie propozycje jesli mozecie z gory THX :D
Ja nie polecam ns, kolega mial pure cr-mo i złamał po kilku dniach. Po za tym 100zl za kiere to sporo i nie warto dla samego ładnego wyglądu wydawac tyle kasy. Ja mam kiere od jakiegos skladaka, gięta czarna 640mm no i stalowa zero problemów :]
Ja za to polece shaman fr,mi sie udalo wyrac za 115zł nówke,ma fajny wygląd,wygląda niepozornie do czasu gdie sie ni zajrzy z jednego konca do niej w srodku,kiera jest na mase fajna .polecam ja.pozdro
Bad Mama czy cos takiego jesli do 100 :).
Ja polecam kiere Azonic'a - World Force Riser Bar, ktora sam posiadam :).
To jest sprzet nie do zniszczenia :D ... Tylko troszke kosztuje.
Pozdrawiam
a ja polece ns pure, którego posiadam i jestem zajebiscie zadowolony. Wysoko, szeroka, i wzbudza zaufanie. Jeśli by mi sie z nią coś stało to naprawde nieźle bym sie zdziwił.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
EASTON Monkey bar EA 70 !!! 680 mm 186 gram wagi
niedozajechania ! jezdzi juz 2 lata ma pełno rys rowków, czarny kolor juz prawi zszedł
ale kiera działa !!!!!!!!!!
Mam NS Pure'a od ponad roku i kiera wypas. Szczerze polecam. A z tą złamaną kierą co było pisane wyżej, to albo koleś jest fest zdolny albo poprostu trafił na zdupcony model i tyle :P