komunizm?
komuna nie wraca i nie wróci!!! fabryki nie same nie mają już rynków zbytu i ciągel nadwyżke produktów a jeśli się dobrze przyjrzycie to zauwarzyć można żę takiemu gościowi ze sklepu to poprostu się nie opłaca sprowadzać takie sprzęty do sklepu jak normalne towar, bo ilu w was w meście jest takich co się zajmuje ostrzejszą jazdą 30,40 ? u mnie ze 25 więc kto ma wkółko kupywac takie ekstrzemalne użądzonka ,kask kupujesz jeden na pare lat ,rame tak samo iinne części więc to wszystko musiało by tylko leżeć w sklepie i nie zarabiać !
mi aqrat chodzilo o 661 Dirt Ltd. on nie kosztuje 600 zł : ]
dokładnie 131 zł. a wiesz jaki kask met'a mozna qpic za 131 zeta...? g****.... dobre kaski do xc zaczynaja sie od 200 - 250 zł. minimum. w jednym z pilskich sklepów jest koło 25 kasków met'a. wiec chyba jednak klienci z kasą są. ale sprzedawcy teraz zalezy zeby zrobic tak żeby zarobić a sie nie narobic. moze dlatego gdy pytam o oponke maxxisa mubster drutowke on pokazuje mi 2x drozsza kevlarową. no cóż..
dokładnie 131 zł. a wiesz jaki kask met'a mozna qpic za 131 zeta...? g****.... dobre kaski do xc zaczynaja sie od 200 - 250 zł. minimum. w jednym z pilskich sklepów jest koło 25 kasków met'a. wiec chyba jednak klienci z kasą są. ale sprzedawcy teraz zalezy zeby zrobic tak żeby zarobić a sie nie narobic. moze dlatego gdy pytam o oponke maxxisa mubster drutowke on pokazuje mi 2x drozsza kevlarową. no cóż..
what can I say... ;)