Rozwalona regulacja skoku w RST'ku
Rozwalona regulacja skoku w RST'ku
Pomocy !!!!!!!! Mam RST'ka Omege SC i wywaliło mi prawą komore (regulacja skoku) w góre mniejsza oto to da sie zrobic ale ta aluminiowa czy jakaś rurka na której trzyma się pokrętło mi się wygieła co mam robić????????? Jak w sklepie nie będą miec to gdzie zamawiać co zrobić pomórzcie!!!!!!!!!!!! PLEAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
pomysl zanim napiszesz a jak nie wiesz to nie pisz w ogole, standardowe strzelaja bo sa plastikowe i gwint w nich jest z plastiku i przy mocnym jebnieciu widac plastikowy gwint niewytrzymuje i fruuu.... wystrzeliwuje :DSETUŚ pisze:RYCHU_IDF no to już nie stracilbys tylko oka ... :D jak są metalowe to masakra
korek metalowy nie wystrzeli bo wtedy gwint jest mocniejszy - rusz glowa i pomysl troszke
No właśnie, pomyśl zanim napiszesz... ten korek jest z plastiku ale to nie korek wystrzelił, tylko regulacja. W goleni siedzi kartridż od zmiany skoku i z niego wyłazi do góry taka tutka gruba na 8,6 mm. Ta tutka zapiera się na plastikowym kołnierzu w korku, kołnierz ma 1,5 mm szerokości i to właśnie ten kołnirz się wziął i zjebał. przy rąbnięciu tutka go zerwała i tyle. Wylazła górą i pojawiło się na twarzy użytkownika zdziwienie czemu amor się nie wyprostował. :-pKFP pisze:korek metalowy nie wystrzeli bo wtedy gwint jest mocniejszy - rusz glowa i pomysl troszke
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894