tomeq zadne odkrycie ktos wyzej jzu o tym pisal, nie jestes pierwszy a w polowie drogi na dol jest trasa freeride'owa z NS'ami i fajnym dropem z desek :p
Red Bull jak chcesz tak bardzo tam sie dostac to mozna kodow uzyc:p
jeden na brak policji a drugi na helikopter albo samolot zeby na gore sie dostac a tam juz bedzie stal rowerek :]
Możesz jeszcze poszukac w necie 100% save,a z san andreas
Ja tak zrobiłem i jak mam ochote pojeździć na rowerku na górze chilad to gram z 100% a jak chce ograc normalnie to gram na własnym savie i przechodze misje pokolei :)
Jeśli wszystko jest pod kontrolą...to znaczy że jedziesz za wolno!!!
eeh zeby w tym gta byl gdzies ukryty taki konkretny zajebisty full; np na szczycie tej gory... motorki crossowe są i widac jak zawieszenie pracuje to dlaczego takiego fulla mialo by nie byc... i jeszcez do togo stroj w sklepiku...
ff, bluza foxa itp :P , czekam na patha
Ej ludzie wiecie co zrobic ,bo jestem przy misji z Wooziem ( W ) do ktorej potrzebuje jakiejs wiekszej praktyki pod wodą czy cos takiego.WIe ktos co trzeba zrobic ?Czy to musze ukonczyc szkole plywania ??Jezeli tak to gdzie to jest? ;// misja nazywa sie amphibius assault...
Jak sie rekrytuje czlonkow swojego gangu, utknalem na misji RIOT (po powrocie juz na groove street). Na dzielnicy co stoi moj dom sa jakies zamieszki, a ja mam zrekrutowac 3 kolesi i z Cezarem gdzies jechac (na jego smieci). No i jak sie rekrutuje??