Ja mam iny sposób!!
Ja mam iny sposób!!
Ja na swoim biku wyrżnąłem żyletką imie i nazwisko a potem polakierowałem bezbarwnym lakierem. A na ramie wyje**** ryse po napiie "Author".
Ktoś to kupi????
Ktoś to kupi????
GG: 4819897 mail: netrex@tlen.pl
...nie deptaj trawy... skacz!! :D
...nie deptaj trawy... skacz!! :D
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
No i dupe zrobiłeś bo teraz ni **** jej nie sprzedasz... Ja mam tez sposób chyba nieco mątrzejszy...maluje swój rower nie mam zadnych naklejej i tego typu szpejów dzieki którym dres pozna ze to lepsze niz zjazdówka z biedronki...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
Ja robie ultras i zdzieram dlutem caly lakier, po czym wrzucam imie nazwisko, adres, nr tel i ksywe z forum. Nastepnie ten caly syf zalewam woskiem i lakierem, potem doklejam pod jedna warstwe dwie rozowe wstazeczki i jeszcze raz lakierem.
Pozniej juz tylko formalnosci - Jak choragiewka z tylu, biala owijka na kielnie i te takie kolorowe koraliki na szprychy.
I co? Teraz mi nikt nie podpierdoli :>
A na serio to nie wiem skad taka panika. Jak sie dba o rower i nie zostawia byle gdzie to jest sie bezpiecznym. Ja rowniez nawet jak jest piekna w pyte pogoda nigdy sam nie jezdze. Nigdy jeszcze nie mialem okazji spotkac sie z jakims drechem (odpukac) choc watpie aby sobie dal ze mna rade w pojedynke :>>>
Pozniej juz tylko formalnosci - Jak choragiewka z tylu, biala owijka na kielnie i te takie kolorowe koraliki na szprychy.
I co? Teraz mi nikt nie podpierdoli :>
A na serio to nie wiem skad taka panika. Jak sie dba o rower i nie zostawia byle gdzie to jest sie bezpiecznym. Ja rowniez nawet jak jest piekna w pyte pogoda nigdy sam nie jezdze. Nigdy jeszcze nie mialem okazji spotkac sie z jakims drechem (odpukac) choc watpie aby sobie dal ze mna rade w pojedynke :>>>
-
- Kontakt:
Po wrocku sie szlaja taki koles z kosmicznym rowerem, ma jakies 5 licznikow czy gps'ow, na kazdej szprysze odblask, tak, ze cale kolo ma w odblaskach, ma kilka choragiewek i dwopolke. Jest lysy i jezdzi czesto po grunwaldzie
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A moze prowadzic katalog rys na swoim biku i potem mozna go bedzie po tym poznac? hehehehe
I na policji pytaja:Znaki szczególne panskiego roweru? a ty im 100 kartkowy zeszty z dokladnym opisem kazdej rysy jej lokalizacj na ramie, czasem nabycia, dlugoscia, szerokoscia, glebokoscia i .t .d . A oni i tak bika nie znajda . Bo kolesie co kradna to albo na allegro to opychaja na czesci albo wyworza wpizdu i sprzedaja po cenie makrokeszy na jakis wsiach. Mnie kiedys kolo rozwalil co kupil calkiem niezlego gianta za 350 zeta od ruskiego z auta na jakims wypizdowie.Jak bym tylko dorwal tego "rusa". Kola spotkalem na wakacjach w gorach i nawet nie wiedzial ile taki rower jak on ma kosztuje naprawde. Jezdzil nim na pole krowe przestawiac.
I na policji pytaja:Znaki szczególne panskiego roweru? a ty im 100 kartkowy zeszty z dokladnym opisem kazdej rysy jej lokalizacj na ramie, czasem nabycia, dlugoscia, szerokoscia, glebokoscia i .t .d . A oni i tak bika nie znajda . Bo kolesie co kradna to albo na allegro to opychaja na czesci albo wyworza wpizdu i sprzedaja po cenie makrokeszy na jakis wsiach. Mnie kiedys kolo rozwalil co kupil calkiem niezlego gianta za 350 zeta od ruskiego z auta na jakims wypizdowie.Jak bym tylko dorwal tego "rusa". Kola spotkalem na wakacjach w gorach i nawet nie wiedzial ile taki rower jak on ma kosztuje naprawde. Jezdzil nim na pole krowe przestawiac.