Sztywne widelce
Sztywne widelce
Jako ze mój stan finansowy podczas składania rowerku radykalnie sie zmniejszył zmuszony jestem kupić sztywny widelec.
W związku z tym zwracam sie z prośbą do was zebyście dawali tutaj linki z sklepami gdzie mozna kupić tani sztywny widelec.
Myśle o kupnie widelca w destroyerze (z tej samej firmy mam ramke a dokładnie mam destroyera street, który potzrebuje amorka o 130mm skoku, z widelec jest wlasnie tego rozmiaru (co amor 130mm w przypadku destroyera) a kosztuje tylko 130zł.
Jezeli macie inne propozycje do dawajcie linki.
W związku z tym zwracam sie z prośbą do was zebyście dawali tutaj linki z sklepami gdzie mozna kupić tani sztywny widelec.
Myśle o kupnie widelca w destroyerze (z tej samej firmy mam ramke a dokładnie mam destroyera street, który potzrebuje amorka o 130mm skoku, z widelec jest wlasnie tego rozmiaru (co amor 130mm w przypadku destroyera) a kosztuje tylko 130zł.
Jezeli macie inne propozycje do dawajcie linki.
a ja CI mowie nie daruj sobie. Wiem, bo sam na takowym jezdze i musze Ci powiedziec,ze smiga sie niezle...
moze to nie to samo co amortyzator,ale lepszy niz pseudoamortyzator :P
A teraz mała rada. jak bedziesz kupowal sztywniaka kup od razu dobre stery, najlepiej na maszynach. Wiadomo sztywniak,to wieksze obciazenia.
pozdro
moze to nie to samo co amortyzator,ale lepszy niz pseudoamortyzator :P
A teraz mała rada. jak bedziesz kupowal sztywniaka kup od razu dobre stery, najlepiej na maszynach. Wiadomo sztywniak,to wieksze obciazenia.
pozdro
podpisu nie było, nie ma i nie będzie !!!
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=73921
zobacz ...
ale jak bym niemiał kasy to i tak bym kupił :)
pozdrooo
zobacz ...
ale jak bym niemiał kasy to i tak bym kupił :)
pozdrooo
F*CK MTB ..
a moze amor :) Suntour XCP 75 DJ :P za 270 zł
moje zdanie jest takie ze jak do samego streeta to moze zeczywiscie lepszy bedzie sztywniak ale gdzie tu sens.. przeciez to nie ma byc bmx tylko cos bardziej uniwersalnego .. jak zeczywiscie nie masz kasy to sztywniaczek :)
moje zdanie jest takie ze jak do samego streeta to moze zeczywiscie lepszy bedzie sztywniak ale gdzie tu sens.. przeciez to nie ma byc bmx tylko cos bardziej uniwersalnego .. jak zeczywiscie nie masz kasy to sztywniaczek :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=120892974