Dziewczyny na Bikach !!!

cyc

Post autor: cyc »

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=514402
uhhh! ;d
a wogule na czym reke trzymasz?? ;]]]
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

cyc ale pasztet
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Qube
Kontakt:

zjebana strasznie , ale co gust to gust
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

Perfekt łumen jesteś dla mnie :DD
poprosze cie o ręke chyba xDD
a tak ogólnie to chyle czoła przed tobą, moje gg 3388948 zagadaj do mnie kiedyś jak będziesz miała czas :) jak będziesz w okolicach krakowa to daj znać !
http://karolek.free.fr/
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

Qube nie smaczne twoje komentaze o gustach się nie mówi. A jak jesteś taki cfaniak to zapodaj swoje fotki to się pośmiejemy, zrobi ci się nieprzyjemnie i się zamkniesz w sobie ;] nie budzisz we mnie rispekta
http://karolek.free.fr/
Qube
Kontakt:

Hehe , nie mow ze ta laska Ci sie podoba, a jak tak to szacunku tez u mnie nie znajdziesz , bueerheheh
Qube
Kontakt:

albo nie , SWINIA ZE MNIE, sorki bede tolerancyjny, masz racje , Tolerancja nalezy sie kazdemu
piotras
Kontakt:

Post autor: piotras »

Qube pisze:cyc ale pasztet
KUR..WA koleś, takie komenty zachowaj dla siebie jeb--any cfaniaku, jak tobie sie podobaja laseczki ujebane w piwsku która świata nie widzi po alkoholu i która ci daje dupy co jeden krzak to TWOJA sprawa ! a nie komentuj innch lasek na forum publicznym ****** ! I właśnie ChaRlie.FR ma racje zapodaj swoje foty zobaczymy jaki ty masz ******* ryj ...
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&keywordselect=2&keywordmain=piotras
Galerijka
Qube
Kontakt:

Uwazaj na slowa czlowieku bo mnie nie znasz i przystopuj
Qube
Kontakt:

a ujebany w piwie to ty jestes *****
Qube
Kontakt:

nie kazdemu sie pasztety musza podobac
Qube
Kontakt:

pozatym skad tys sie urwal , jestem z toba na ty ze do mnie mowisz smieciu ****** cwaniaku , ******** cie ?? chyba nikt ci nigdy nie wpierdolil za niewyparzony pysk , radze przystopowac bo kiedys ktos mniej opanowany ci wpierdoli Liszu Glupi
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

Qube jak Ci sie nie podoba to zachowaj to dla siebie ,wazne ze Piotrasowi sie podoba wiec qube **********!ja chetnie zobacze twoje zdjecia albo twojej laski/chlopaka to zobaczysz jak pol forum bedzie umieraac ze smiechu. Zapewne jakby piotras powiedzial ze twoja dziewczyna to pasztet to tez bys sie wqrwil i niedziwie sie piotrasowi ze po tobie jezdzi
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

pozdro dla piotrasa i bikegirl , nie ma co sie przejmowac takimi wypowiedziami jak Qube ;]
piotras
Kontakt:

Qube pisze:pozatym skad tys sie urwal , jestem z toba na ty ze do mnie mowisz smieciu ****** cwaniaku , ******** cie ?? chyba nikt ci nigdy nie wpierdolil za niewyparzony pysk , radze przystopowac bo kiedys ktos mniej opanowany ci wpierdoli Liszu Glupi
Po pierwsze to nie wyparzony pysk, a raczej morde masz ty gościu, jak coś ci nie pasuje możemy sie spotkać gdzieś, pogadam o tym z tobą bardzo chętnie i to ( JA ) radze ci przystopowac pojeb__ańcu za te "pasztety" bo nikt nie będzie obrażał mojej laski na fotum publicznym, więc zamknij morde jeleniu bo cie znajde sukinsnie
Galerijka
piotras
Kontakt:

SlaY pisze:Qube jak Ci sie nie podoba to zachowaj to dla siebie ,wazne ze Piotrasowi sie podoba wiec qube **********!ja chetnie zobacze twoje zdjecia albo twojej laski/chlopaka to zobaczysz jak pol forum bedzie umieraac ze smiechu. Zapewne jakby piotras powiedzial ze twoja dziewczyna to pasztet to tez bys sie wqrwil i niedziwie sie piotrasowi ze po tobie jezdzi
pozdroo dla was :)
Galerijka
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Ja piernicze, ale śmichy-chihy robicie:D Kuwa, tu pasztety widzicie, tam laski w pivsku, tu obrońców praw kobiet walczących o ich równo uprawnienie, antyfeminisci chcący zlikwidować "pasztety", romantycy rzucający ogłoszenia matrymonialne... o jaaaa:D Rozumiem, ze wszyscy przygotowuja sie do startu w "Pace" - konkursie kabaretów amatorskich:D

No, a teraz patrząc tolerancyjnie dla obu stron... Qube poprostu wyraził swoją opinię, punkt widzenia zeleży od punktu siedzenia:P Miał prawo powiedzieć "pasztet", może ma swoje powody, i szuka wyrafinowanej kobiety (bez obrazy forumowiczek) - tez tak mam ze wole poznać dokładniej niż rajcować się jednym zdjęciem. To ze ma biust i rower nie znaczy ze jest superrr... a opinie na temat pokazanych tu zdjęć panienek zostawie sobie - ale nie powiem, że są to pasztety:)
Piotras, a Ty jestes zbyt nerwowy:P Wszyscy ą mocnie przed klawiaturą, a jak przychodzi do spotkania "vis a vis" to wszyscy w gacie leją;] Hehe, a SlaY, obrońca przynajmniej dobrze się wypowiedział... nie naruszył niczyjego "ego":) I stwierdzil bolesne dla nas fakty... jak by mi ktos powiedzial ze moja panna jest pasztetem... to... albo bym mu wyjebał, albo popatrzył na panne i pokornie sie zgodził z stwierdzeniem "pasztet":D Ale co tam... "kobieta nie ma być na pokaz tylko do rodzenia dzieci (i gotowania)"

Pozdro for Alllll:)
www.feel-free.pl
piotras
Kontakt:

Jak w reklamie Simplusa "thankiu" :) szacucnek yasiuuu, mądrze gadasz, ale ja myślę, że każy tak zaeraguje stwierdzenie, że jego laska jest pasztetem, bo uważam, że takie opinie ludzie powinnie zachowywać dla siebie, a nie na forum gdzie jest ponad napewno 1000osób, bo to obraza publiczna która jest tak naprawde karana, ale ja nie miałbym czasu bawić się po sądach, tylko w tym momęcie .... sam bym wymierzył sprawiedliwość i uważam też QUBE przejebał, fakt że mnie poniosło i nie będe juz klnął bo nie ma sensu noi szkoda moich nerwów na takich gości, ale teraz dam odstatnie ostrzeżenie, tak żeby mnie koleś zrozumiał... Jeżeli jeszcze raz, zobacze że obrażasz moją dziewczyne na tym czy innym forum, wybiorę się do krakowa, znajde cie ...i albo (wezme cie do baru i z tobą pogadam) albo pod tymi słowami kryje się inne przeznaczenie moich zamiarów, więc pomyśl o tym i zastanów się, ....koleś
Galerijka
maverick-fr
Kontakt:

Post autor: maverick-fr »

ehhh dzieciaki i wasze problemy......
Zablokowany