Dziwne bo jakos nie przypominam sobie zeby poprzedni wlasciciel polamal sobie reke i jezdzil jak babcia na skladaku. Ramy tez nie dostales w rozliczeniu i nie wciskaj ludziom kitow *****!!!!!!! Wogole juz lepiej sie nie odzywaj na tym forum ani zadnym innym i nie jezdzij na rowerze bo jestes na to za glupi :/dawidek1314 pisze:Dartmoor jest lepszy i sie nie łamie lepiej kupić cos porzodnego niz jakiegos signa niewiadomo co to . ja mam własnie dartmoora wogole nie katowanego nie był jezdzony w dh ani dualu ani street tylko normalnie na nim jezdził koles bo jak zlozył to polamał 10 dni wczesniej reke wiec z połamana reka ie mogł jezdzic wiec tak normalnie jezdził a on mi ja dał w rozliczeniu ja mam w podpisie tom ramke i wejdz rowniez w moje przedmioty tam bedziesz miał druga ramke destroyera . Jak by co to pisz gg:1078481
Leader Fox Cocaine vs Fun Bike Dual Fram
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dawidek1314 jesteś tu od 11 czy 12 dniu a wkurwiasz wszystkich piszesz gówniane tematy, ****** odpowiedzi i kurwa na siłe chcesz udowodnić jaki ty to znawca i wogóle zajebisty i to co moje to najlepsze, już nie czepiając się wieku która jak się dumyślam z nicku 13-14 lat no to ludzie w takim wieku są na wyższym poziomie rozwoju niż ty...i chyba troche osób mnie poprze...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
-
- Kontakt:
Jesli ty umiesz jezdzic to ja jestem Jan Marian Rakieta... czlowieku kazdy ze Szczecina wie ze masz downa i wogole sie nie znasz na rowerach a juz napewno nie umiesz jezdzic wiec nie rob z siebie dodatkowego posmiewiska w internecie.dawidek1314 pisze:Chociaż ja umiem jezdzic na rowerze niewiem jak ty
P.s. nie bede juz kontynuowal tej dyskusji ani komentowal twojej zalosnej osoby bo szkoda mi czasu na takich ludzi...
-
- Kontakt:
to nie znaczy że zrobiłem taki topic Dartmoor + stery VP + sztyca + suport to nie znaczy że za tyle kupiłem i **** cie to obchodzi za ile ja kupiłem . Ja nie umiem jezdzić fajnei ja jak na rok jazdy to jezdze zajebiscie . Ja nie mam zadużo pieniedzy a ty kur** masz pewnei w **** i sie kozaczysz tym bo jezdzisz pewnie 3 lata i zajebiscie jezdzisz mi duzo paprykarzy mowiło że jezdze super jak na rok jazdy . Tak ja mam downa chyba niewiesz co te słowo kurw* mać znaczy!!!!!!
Sprzedam , Sam zobacz co
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2719730
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2719730
A wracając do tematu: Nie bierz żadnego fun bike'a - this is real shit :D
Jak masz tylko taki wybór to bierz cocaine, tylko przygotuj sie na malowanie, bo cholernie lakier odpryskuje (chyba ze chcesz meićw kropeczki :D)... polecam coce (sam mam, a niedługo zaczne używać :))
Jak masz tylko taki wybór to bierz cocaine, tylko przygotuj sie na malowanie, bo cholernie lakier odpryskuje (chyba ze chcesz meićw kropeczki :D)... polecam coce (sam mam, a niedługo zaczne używać :))
...::: Gonorrhea gorgonzola :::...
-
- Kontakt:
Ten twój tekst jest skierowany do mnie zapewne, nie zamierzam go komentować ;) bo Ci co są ponad twoim poziomem już dawno sobie dali odpowiedź, połowa chyba do kogo innego a co mi tam, jakieś masz zaduże mnie manie o sobie nikomu na siłe nie wpoisz jaki ty zajebisty jesteś zrozum to sobie, a do dalszej części nie będe się przed tobą tłumaczył, bo głęboko *** ci do tego i wogóle nie mam do ciebie szacunku żeby się przed tobą tłumaczyć, zobaczymy czy zrozumiesz sobie i przestaniesz na siłe się "lansować".
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!