amorek do 1500 zł
-
- Kontakt:
"no bardziej jakis jednoo pólkowy ... taki do lekkiego fr... trcoeh dirtu i street"
"i zeby dluuugo dzialal :D "
TO samo sobie zaprzecza ;p Takie widelce nie istnieja, chyba ze znajdziesz gdzies nowego z1 sprzed kilku dobrych lat ;)
A jesli nie to kupuj monstera i nie narzekaj na wage, wazy tylko 4 kg, bardzo szybko sie przyzwyczaisz a wytrzyma duzo dluzej niz wszyzstkie te jednopolkowe zabawki.
"i zeby dluuugo dzialal :D "
TO samo sobie zaprzecza ;p Takie widelce nie istnieja, chyba ze znajdziesz gdzies nowego z1 sprzed kilku dobrych lat ;)
A jesli nie to kupuj monstera i nie narzekaj na wage, wazy tylko 4 kg, bardzo szybko sie przyzwyczaisz a wytrzyma duzo dluzej niz wszyzstkie te jednopolkowe zabawki.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item =55326363 SPRAWDZCIE WARTO PIKE TEAM A I RACE TEZ 95-140 MM SKOK MODEL 2005 TYLKO U MNIE TAKIE DOBRE CENY POLECAM SIE PYTania ? PISZCIE lub dzwoncie coraz mniej czasu
ja polecam ci pike tylko ze musisz dozbierac jeszcze ze 200 zl u mnie masz wszystko na miejscu i nie musisz czekac i bac sie ze nie dojdzie a ze stano to nie tak szybkodzwon pod 507746366 albo 91 4629289 albo gg 8450846 albo pisz na kotletmniam@yahoo.com
-
- Kontakt:
Kup Pike jest eXtra kolega ma i jest najlepszy regulacja macetka poplock ogólnie odlot zajebista sprawa os 20mm-sztywny ostro -
moge go zalatwic po super cenach naprawde super jak cos to pisz!:
gg: 1116631 i mail; kuski@o2.pl
moge go zalatwic po super cenach naprawde super jak cos to pisz!:
gg: 1116631 i mail; kuski@o2.pl
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
-
- Kontakt:
wiec ramke mam GT chucker 2.0 :P... kolko ... no jak w zestawie bylo... dm24, piasta formula ... jesli trza by bylo to na sztywna os bym kupil...
a i jeszcze jedno ... jeszcze nie mam kasy wogule bo dopiero kupowalbym gdzies za pol roku amorka :P po prostu pytam zebym wiedzial mniej wiecej co tam brac ...w sumie chyba bym bral pika ...skoro duzo ludzi go tak poleca ... a wiszialem go na zywo na 4x w rybniku i z wygladu calkiem niezle sie prezentuje ... a jak dziala ... to tylko z daleka widzialem :P
apropo ... pike jest na sztywna os ?
pozno odpisuje ale wczesniej nie mialem czasu
a i jeszcze jedno ... jeszcze nie mam kasy wogule bo dopiero kupowalbym gdzies za pol roku amorka :P po prostu pytam zebym wiedzial mniej wiecej co tam brac ...w sumie chyba bym bral pika ...skoro duzo ludzi go tak poleca ... a wiszialem go na zywo na 4x w rybniku i z wygladu calkiem niezle sie prezentuje ... a jak dziala ... to tylko z daleka widzialem :P
apropo ... pike jest na sztywna os ?
pozno odpisuje ale wczesniej nie mialem czasu
-
- Kontakt:
eh mnie za niedługo też będzie dręczyło jaki amor kupić:D sporo osób poleca Pika. Sam na nim jeździłem i jest modzio:) .. ale też psoodobała mi sie praca DRoP OFF'a tego z etą... a na allegro da się znaleść już za 1000 :)
pozdro:)
pozdro:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=61558