no trzeba oszczędzać $:))) a jak myślicie z takm czymś na zawody mnie dopuszczą?? bo w toruniu 4x night był koleś w samoróbce ale tylko karimatowe beż żołwai i plastiku:P
wlasnie o ktorej sie zaczyna imprezka cala? bo tyz chcialbym przyjechac wczesniej i przejechac z raz. :)
bo na stronie gravity nic niema jeszcze :D moze bedzie...
spoko - pisze na stronie gravity ze o 14 eliminacje. da sie wczesniej wejsc i pojezdzic sobie ot-tak? bo mam zamiatr z kumplami wpasc i pobrykac cosik. a na zawody niestety nie zostane bo bede w zupelnie innm miejscu wtedy ;/
spoxik. w kazdym badz razie (moze do zobaczenia)
hmm ja wracam nocowac na rusynow to moze wieczorkiem jeszcze sie wbije :] i sie obaczymy
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Można nawet o 6 rano przyjść. Wiadomo gdzie start, wiadomo gdzie meta więc nawet taśm nie potrzeba. Czas na treningi aż do rozpoczęcia eliminacji.
Tylko proszę żeby się zabezpieczyć w czasie jazdy, bo nawierzchnia jest spieczona na beton, grzeje się mocno i lepiej się nie wywalać. :))))
dobrze ze na regaty jade.. hehe chlopaki, moze nie organizujcie juz zawodow, zeby dalo sie pojezdzic.. a tak ..planujecie i caly weekend do dupy.. dajcie spokuj !!!
trzeba sie dowiedziec ktory to buc rzucil klatwe na kazoorke ze kazde zawody (nawet te nieoficjalne) sa okraszone deszczem. no to do ***** nie podobne...
niedlugo gwarantem ladnej pogody bedzie oglaszanie "Jakistam przejazdwo absolutnie nie waznych" pod patronatem Nokii :)