Dziewczyny na Bikach !!!

olekdh
Kontakt:

Post autor: olekdh »

z gracią....... hmmmm no właśnie na rowerze to o co ci chodzi płynna jasda po chopach ciasne profile.... mmmmm to jest gracia.....Cedric Gracia :P
olekdh
Kontakt:

Post autor: olekdh »

BikeGirl życze ci jazdy z Gracią.....zresztą kto by nie chciał jeździć z Cedric'iem Gracią :P:P:P
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

ta ja tez bym sobie pojezdzil Z Gracia oczywiscie na rowerze :)
CARTMAN
Kontakt:

Post autor: CARTMAN »

Wiecie co moze szanowni moderatorzy powinni tutaj wpaść i zobaczyć co sie dzieje, ludzie czy was ******** na to forum nie wchodzą ludzie tylko z Polski wiecie co inni sobie pomyślą chcemy poprawić wizerunek polskich bikerów a bluzgamy na siebie, takie sprawy załatwia sie osobiście twarzą w twarz, przez gg lub cokolwiek innego a nie publiczne forum.

Dh-zone ma tyle modów a zaden sie tym nie zajmie wypadało by usunąć kilka postów w których są zawarte słowa "obraźliwe". I następnym razem nie tyrajcie sie na tym forum bo ta stronka coraz bardzie wydaje mi sie niepoważna ludzie którzy pokończyli 14 lat powinni wykazac sie jakąś kulturą osobistą, tymczasem zachowujecie sie jak dzieci kłócące sie który tata ma lepsze auto.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja bym najchetniej topic zablokowal, ale niektorzy tu normalnie pisza.

Z kolei wywalanie co drugiego posta jest delikatnie mowiac uciazliwe, a ich pisanie jest moim zdaniem wyrazaniem braku szacunku do mnie jako moda, bo musze po nich sprzatac.

Jak ci sie nie podoba to sobie daruj. Jak na ulicy idzie brzydka dziewczyna to krzyczysz za nia pasztet? A gdzie inne wartosci ;/

ROb jak chcesz, jesli tak robisz to dla mnie jestes nic nie wart.

P.S. Zle sie wywala pojedyncze posty, bo potem inni na nie odpowiadaja , polow ama sens polowa nie, i caly topic traci na sensie i czytelnosci.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
CARTMAN
Kontakt:

No w sumie tak bo jezeli by kasowac jak to powiedziałeś to bylo by bez sensu w sumie.
MaxDamageDA pisze:Jak ci sie nie podoba to sobie daruj. Jak na ulicy idzie brzydka dziewczyna to krzyczysz za nia pasztet? A gdzie inne wartosci ;/

ROb jak chcesz, jesli tak robisz to dla mnie jestes nic nie wart.

P.S. Zle sie wywala pojedyncze posty, bo potem inni na nie odpowiadaja , polow ama sens polowa nie, i caly topic traci na sensie i czytelnosci.
To do mnie ??
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

no i teraz bedą wszyscy grzecznei pisali jaka to ona ładna itd. itp. bo Max tak napisał ( w sensie żeby nie krytykować)

zawsze tak jest...pisze kotś temat np. nie wiem... fajny rower wkleja zdjecie i jeżeli pierwsza osoba która sie wypowiada skrytykuje to leci to juz tak do samego końca ( sa wyjątki oczywiście) ale nei zmienia to faktu że to forum to jedna wielka pomyłka...a ja z przyzwyczajenia ciągle tu wchodze i sie loguje i wogole....:/:/:/ zmieńcie się ludzie....popatrzcie na forum BA co o tym forum piszą.....i to sama prawda.....dlatego....troche rozumu...i myślenia- to nei boli

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Cartman - oczywiscie ze nie do ciebie :)

Do tych ktorzy dziewczyne wyzywali.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

ale jaja :D
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
CARTMAN
Kontakt:

Aha ok :)
BikeGirl
Kontakt:

Post autor: BikeGirl »

Bez komentarza ...moim zdaniem macie racje , nie powinno być kłutni na forum bo to jest bezsensu . A bikerzy powinni umieć sie dogadać chyba że to pozerzy ;P Wydaje mi sie że niekturzy poprostu jeszcze nie dorośli do tego ,dale mnie to bez różnicy czy jestem dziewczyną czy nie ,uwielbiam swuj rower bo bez niego żyć sie nieda , i do tego umiem poruszać się z gracją ;P... pozatym planuje jeszcze kupić motocykl ale najpierw trzeba uzbierać , więc najprostsze rozwiązanie kłutni na forum to " każdy robi to co lubi(kocha) i nikt nie powinien tego komentowac w sposob negatywny" bo chyba wszystkim nam zalezy na dobrej opini i zrozumieniu prawda !? no to chyba już wszystko jasne ;P pozdro dla was
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

CARTMAN, a powiedz mi jedną rzecz... co to za różnica czy wchodzą na forum ludzie z Polski cz nie z Polski? Forum jest i tak po polsku to przed szkopem czy żabojadem sobie opini w UE nie wyrobimy bo i tak sie nie doczytają;] A połowa textów jest pisana łaciną podwórkową, a tego najlepszy obcokrajowy poliglota sie nie nauczy (bo to jest tylko dla polakow);] A co do kasowania postów to chyba nie ma sensu, jeden poprzeklina to sie wykasuje, potem inny przesadzi... i bedzie taka pentla, kazdy przeklina, każdego wywalą... "WOLNOŚĆ SŁOWA"!!! :)

Bikegirl też się zabardzo unosisz:P moze jak Ci wytykają, że siedzisz trzmając się za siodełko... to sami chcieli by sie złapac za taaaakkkieee siodełko... poprostu są zazdrosni:P

A teraz kochane dzieci... pocałujcie misia w pupe;]
www.feel-free.pl
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

BIKE GIRL jebaj sie
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
piotras
Kontakt:

Post autor: piotras »

Qube pisze:BIKE GIRL jebaj sie
:| To było do TWOJEJ mamy ? Czy do mojej dziewczyny... ? Bo jak tak swoją mamę traktujesz, to nie wiem czy zasługujesz na jakąś laskę, ale pewnie jak cie jakaś zauważy to z litości... ale nie będe już tu bluzgał, prosze moda o usunięcie tego tematu, bo widze, że nie którzy nie umią się tu zachowywać i już od kilku stron jest nie na temat...
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&keywordselect=2&keywordmain=piotras
Galerijka
pull
Kontakt:

Post autor: pull »

jestescie żałosni...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=544329
cyc

Post autor: cyc »

moze to:

"BIKE GIRL jebaj sie"

i to

":| To było do TWOJEJ mamy ? Czy do mojej dziewczyny... ? Bo jak tak swoją mamę traktujesz, to nie wiem czy zasługujesz na jakąś laskę, ale pewnie jak cie jakaś zauważy to z litości... ale nie będe już tu bluzgał, prosze moda o usunięcie tego tematu, bo widze, że nie którzy nie umią się tu zachowywać i już od kilku stron jest nie na temat..."

no i tez to

"jestescie żałosni..."

przemilczymy i bedziemy sie zachowywac jak ludzie a nie jak pierdolone szympansy w zoo??

---------------------------------------------

peace \/ :]]
https://logomedia.pl/
Chcesz zarobić?
Wpisz w polecającym-> 283249
10zł na start!!!
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

piotras wiesz co moze to byl by dobry pomysl zebysmy sie spotkali
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
piotras
Kontakt:

mam już dość tego tematu... nie będe już tu pisał, nie będe się wqrwaił na daremne.. Bo dla mnie liczy się moja dziewczyna i jazzzda, .. a nie przekrzykiwanie się na forum.. ;)
Galerijka
piotras
Kontakt:

Qube

Szkoda mi na ciebie nerwów KOTLEś
Galerijka
Zablokowany