PFC4 i filmowe okolice

Śruba
Kontakt:

PFC4 i filmowe okolice

Post autor: Śruba »

Witanko,

Temacik związany z projektem filmowym ogólnie znanym jako POZNAŃ FREESTYLE CREW, jest to już czwarta edycja tego projektu.

Nie jest to projekt który realizuje jeden "śrubson", a całe bike'owe towarzystwo więc wszyscy chetni maja szansę wpłynąc na jego końcowy efekt. Dlatego zapraszam do dyskusji o kształcie, formie, stylu

no i przede wszystkim do JAZDEK, które w tej formie wspomnień mają zostać uwiecznione dla potomności. ;-)

tyle ^[JA]^
narxx
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
Śruba
Kontakt:

Śruba pisze:tyle ^[JA]^
narxx

Na gorący początek ;-) relacja z gdyni w kategorii filmowe okolice z zawodów 4x, skręcone i zmontowane przez te same szare komórki odpowiedzialene za PFC 4

plik ląduje na "tejach" (www.teje.pl) oraz gościnnie u STANA na www.street.bike.prv.pl

CATEGORY: 4x
NAME: S01_4xGDZ2005_by_śruba.divx
TYP: Zawody
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

wiadomo - liczy się efektowność. miejscówki musza być oryginalne (żeby nie było nic z poprzednich lat).
standardowo sekcja z glebami, może jakies fragmenty pokazujące riderów jako ludzi, a nie maszynki do odklepywania kolejnych przeszkód.

zróżnicowana muzyka - bądźcie oryginalni

cos tam jeszcze może później wymyślę
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

co do muzy wg mnie przede wszystkim coś nowego niekoniecznie różnorodna może trzymać jakiś z góry ustalony styl ale najważniejsze żeby nie była już w 3 filmie bike'owym.

a podczas filmu jakieś przerywniki od jazdy lub jak w nwd5 lub krankedzie jakaś historia wokół której sie wszystki kręci.

poza tym musisz ustalić czy pokazujesz film wg riderów czy wg stylów jazdy.

Pozdro !
Śruba
Kontakt:

Paul_ems pisze:
poza tym musisz ustalić czy pokazujesz film wg riderów czy wg stylów jazdy.

Pozdro !

Co do Muzy, to będzie wyszukana, w zasadzie jest bo 10min filmu już siedzi na HDD, projekt realizuje od października zeszłego roku, a selekcje robiłem z 28000 mp3... i jest różorodna

Film nie będzie ani wg stylów jazdy ani wg riderów.... ;-)

kolejność będzie ustalała jakośc jazdek, z jakimś motywem przewodnim, daną sekcję będzie zamykał/li najlepsi wymiatacze z danej kategorii ;-)
Stan
Kontakt:

Post autor: Stan »

Filmik godny... Ali Ahmed Śruba podszkolil sie w robieniu filmow.Nic tylko polecac:D
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

i mnie się podoba :D a co do pomysłów ... to śruba moje zna a jak coś wymyślę to podrzucę na bieżąco!!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

no to może pokuszę się jeszcze o krótki komentarzyk. Porównanie mam jakies ponieważ niedalej jak dwa dni temu ściągnąłem filmik z tych samych zawodów tylko że z zeszłorocznej edycji. Filmik wydawał się być fajny itp itd .... no ale dziś oblookałem Śruby produkcyję no i teraz wiem czego tam brakowało. Płynne zmontowanie to nie wszystko .... w Śruby filmie mamy życie ... coś się dzieje, szybkie zmiany akcji, a wszystko dzięki nie tylko płynnemu ale i dynamicznemu montażowi. Przyznam że miałem okazję widzieć z 3 wersje tej produkcji wstecz i każda kolejna jaką oglądałem była lepsza. Z ciekawością oczekuję kolejnych propozycji Śruby, a w szczególności tych z naszego Poznania i o naszych raiderach. Zapowiada się naprawdę interesująco!!!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Śruba: Wiem od kiedy robisz film :D Może mnie nie kojarzysz ale na PGA pomagałem Ci kręcić :]
Śruba
Kontakt:

Paul_ems pisze:Śruba: Wiem od kiedy robisz film :D Może mnie nie kojarzysz ale na PGA pomagałem Ci kręcić :]

Eyo! :D ..nu tak po ksywie jeszcze nie kojarze cię, filmu z PGA do dzisiaj nie zmontowałem, materiały leżą :-) ..ale złapiesz mnie na gadzie i sie sobie przypomnimy! :-)

W traileru do PFC4 jaki zmontowałem ze 4-5 mc temu były jazdki jeszcze jak było ciepło w zr :-) na razie zajawka do PFC4 obrasta w miesiste kawałki :-) i poddawana jest na okragło obróbce :-) aż efekt będzie GODNY :-)
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

paul_ems ciebie tez nie kojarze w ogole ani pawiana :| gdzie wy w ogole jezdzicie?
www.trialshop.pl
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

duzo gosci... jak w pfc3 byl taki jeden kozak pamietam co niezle latal :D table topy z dropa na rowerze poloneza i look back na U czy tam x upy jakies... w sumie moge z nim pogadac jak chcecie zeby znowu wpadl :P nie inur :P
www.hcfr.pl !!
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

heheh :D Bkillah to był pewnie jakiś bolek :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

jak PFC 4 tez bedzie tak rewelacyjnie złożony to bedzie great :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Śruba
Kontakt:

Wojtazx15 pisze:jak PFC 4 tez bedzie tak rewelacyjnie złożony to bedzie great :D

Do PFC 4 się JESZCZE BARDZIEJ POSTARAM :-) "to" jest dobrze, ale ten poziom da się jeszcze podnieść,

i na tym zależy mi w PefCy

film preedstawiac powinien historię, nie tylko maszyny do skakania przez tor przeszkód, społeczność. W "gdynia" widac czym ludzie tam żyją. I to jest dobry cel aby go przedstawić.

Zalezy mi na tym aby udział brało w tworzeniu Pefcy jak najwięcej osób, żeby lista podziękowań była DŁUGA.

..moge nagrywać i montować dziesiatki godzin, ale to od zaangażowania WSZYSTKICH zależy efekt końcowy.

Yo! do zobaczenia przed kamerą,
pozdro ^]JA[^
pageup
Kontakt:

Post autor: pageup »

hm jak dla mnie za dynamiczne! jakos tak denerwował mnie ten obraz.
Hm moze jestem zazgrzybiały :P
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

Inur ja to ja!!!!! wczoraj byłeś z sobota na górze i oglądałes dropa prz U a ja z takim kolesiem na bemolu jeźziliśmy na dole ko,lo dużego U!! kojarzysz!! wysoki długioe włosy, znaczy zapuszczam dopiero..

co do projektu!! dokładniejak powiedział ktoś najlepiej jakaś historia to ożywi trochę film a nie że tylko rowery, można dać wrzuty zjakiś imprez rowerowych ale od backstage!!! czyli nie tylko jazda coś wymyśl!!!!
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
_Chmielek_
Kontakt:

Post autor: _Chmielek_ »

no, zgadzam sie, żeby pokazywał jakąś historię, i żeby wszyscy w tym projekcie uczestniczyli, niech każdy biker z P-ń dorzuci swoje 3 grosze
wiesz co robi ctrl + w ?
Stan
Kontakt:

Post autor: Stan »

Ja juz widzialem troche pfc4 i powiem ze juz jest si :D
ODPOWIEDZ