PFC4 i filmowe okolice
PFC4 i filmowe okolice
Witanko,
Temacik związany z projektem filmowym ogólnie znanym jako POZNAŃ FREESTYLE CREW, jest to już czwarta edycja tego projektu.
Nie jest to projekt który realizuje jeden "śrubson", a całe bike'owe towarzystwo więc wszyscy chetni maja szansę wpłynąc na jego końcowy efekt. Dlatego zapraszam do dyskusji o kształcie, formie, stylu
no i przede wszystkim do JAZDEK, które w tej formie wspomnień mają zostać uwiecznione dla potomności. ;-)
tyle ^[JA]^
narxx
Temacik związany z projektem filmowym ogólnie znanym jako POZNAŃ FREESTYLE CREW, jest to już czwarta edycja tego projektu.
Nie jest to projekt który realizuje jeden "śrubson", a całe bike'owe towarzystwo więc wszyscy chetni maja szansę wpłynąc na jego końcowy efekt. Dlatego zapraszam do dyskusji o kształcie, formie, stylu
no i przede wszystkim do JAZDEK, które w tej formie wspomnień mają zostać uwiecznione dla potomności. ;-)
tyle ^[JA]^
narxx
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
Śruba pisze:tyle ^[JA]^
narxx
Na gorący początek ;-) relacja z gdyni w kategorii filmowe okolice z zawodów 4x, skręcone i zmontowane przez te same szare komórki odpowiedzialene za PFC 4
plik ląduje na "tejach" (www.teje.pl) oraz gościnnie u STANA na www.street.bike.prv.pl
CATEGORY: 4x
NAME: S01_4xGDZ2005_by_śruba.divx
TYP: Zawody
wiadomo - liczy się efektowność. miejscówki musza być oryginalne (żeby nie było nic z poprzednich lat).
standardowo sekcja z glebami, może jakies fragmenty pokazujące riderów jako ludzi, a nie maszynki do odklepywania kolejnych przeszkód.
zróżnicowana muzyka - bądźcie oryginalni
cos tam jeszcze może później wymyślę
standardowo sekcja z glebami, może jakies fragmenty pokazujące riderów jako ludzi, a nie maszynki do odklepywania kolejnych przeszkód.
zróżnicowana muzyka - bądźcie oryginalni
cos tam jeszcze może później wymyślę
co do muzy wg mnie przede wszystkim coś nowego niekoniecznie różnorodna może trzymać jakiś z góry ustalony styl ale najważniejsze żeby nie była już w 3 filmie bike'owym.
a podczas filmu jakieś przerywniki od jazdy lub jak w nwd5 lub krankedzie jakaś historia wokół której sie wszystki kręci.
poza tym musisz ustalić czy pokazujesz film wg riderów czy wg stylów jazdy.
Pozdro !
a podczas filmu jakieś przerywniki od jazdy lub jak w nwd5 lub krankedzie jakaś historia wokół której sie wszystki kręci.
Pozdro !
Paul_ems pisze:
Pozdro !
Co do Muzy, to będzie wyszukana, w zasadzie jest bo 10min filmu już siedzi na HDD, projekt realizuje od października zeszłego roku, a selekcje robiłem z 28000 mp3... i jest różorodna
Film nie będzie ani wg stylów jazdy ani wg riderów.... ;-)
kolejność będzie ustalała jakośc jazdek, z jakimś motywem przewodnim, daną sekcję będzie zamykał/li najlepsi wymiatacze z danej kategorii ;-)
no to może pokuszę się jeszcze o krótki komentarzyk. Porównanie mam jakies ponieważ niedalej jak dwa dni temu ściągnąłem filmik z tych samych zawodów tylko że z zeszłorocznej edycji. Filmik wydawał się być fajny itp itd .... no ale dziś oblookałem Śruby produkcyję no i teraz wiem czego tam brakowało. Płynne zmontowanie to nie wszystko .... w Śruby filmie mamy życie ... coś się dzieje, szybkie zmiany akcji, a wszystko dzięki nie tylko płynnemu ale i dynamicznemu montażowi. Przyznam że miałem okazję widzieć z 3 wersje tej produkcji wstecz i każda kolejna jaką oglądałem była lepsza. Z ciekawością oczekuję kolejnych propozycji Śruby, a w szczególności tych z naszego Poznania i o naszych raiderach. Zapowiada się naprawdę interesująco!!!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Paul_ems pisze:Śruba: Wiem od kiedy robisz film :D Może mnie nie kojarzysz ale na PGA pomagałem Ci kręcić :]
Eyo! :D ..nu tak po ksywie jeszcze nie kojarze cię, filmu z PGA do dzisiaj nie zmontowałem, materiały leżą :-) ..ale złapiesz mnie na gadzie i sie sobie przypomnimy! :-)
W traileru do PFC4 jaki zmontowałem ze 4-5 mc temu były jazdki jeszcze jak było ciepło w zr :-) na razie zajawka do PFC4 obrasta w miesiste kawałki :-) i poddawana jest na okragło obróbce :-) aż efekt będzie GODNY :-)
Wojtazx15 pisze:jak PFC 4 tez bedzie tak rewelacyjnie złożony to bedzie great :D
Do PFC 4 się JESZCZE BARDZIEJ POSTARAM :-) "to" jest dobrze, ale ten poziom da się jeszcze podnieść,
i na tym zależy mi w PefCy
film preedstawiac powinien historię, nie tylko maszyny do skakania przez tor przeszkód, społeczność. W "gdynia" widac czym ludzie tam żyją. I to jest dobry cel aby go przedstawić.
Zalezy mi na tym aby udział brało w tworzeniu Pefcy jak najwięcej osób, żeby lista podziękowań była DŁUGA.
..moge nagrywać i montować dziesiatki godzin, ale to od zaangażowania WSZYSTKICH zależy efekt końcowy.
Yo! do zobaczenia przed kamerą,
pozdro ^]JA[^
-
- Kontakt:
Inur ja to ja!!!!! wczoraj byłeś z sobota na górze i oglądałes dropa prz U a ja z takim kolesiem na bemolu jeźziliśmy na dole ko,lo dużego U!! kojarzysz!! wysoki długioe włosy, znaczy zapuszczam dopiero..
co do projektu!! dokładniejak powiedział ktoś najlepiej jakaś historia to ożywi trochę film a nie że tylko rowery, można dać wrzuty zjakiś imprez rowerowych ale od backstage!!! czyli nie tylko jazda coś wymyśl!!!!
co do projektu!! dokładniejak powiedział ktoś najlepiej jakaś historia to ożywi trochę film a nie że tylko rowery, można dać wrzuty zjakiś imprez rowerowych ale od backstage!!! czyli nie tylko jazda coś wymyśl!!!!
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt: