Większość moderatorów dh-złomu to matoły. Czemu? Usuwają moje topiki, w których nie ma nic złego poza (ewentualnie) słownictwem. Tymczaszem wątek, w którym bezpodstawnie zjeb jakiś jeden z drugim oskarżają Jodę o nie wiadomo co i wyzywają innych, nadal stoi. Ciekawe dlaczego.
Życzę miłego dnia.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Powiedz kto, to będziemy gadać. Bo ja jakoś nie przypominam sobie żebym kasował Twój topic.
Co do ogólnej wypowiedzi "Większość moderatorów dh-złomu to matoły" tak?? No i co ?? co chcesz z tym zrobić? Jakieś propozycje? Jeśli Ci cos nie pasuje powiedz jak bys chciał to naprawić a nie tylko krytykujesz..
Poza tym jeśli "dh-złom" Ci nie pasuje, forum sie nie podoba czy coś i zamierzasz tylko narzekać to wcale nie musisz tu wchodzić, nikt Cie tu nie trzyma.
Drogi Pawle,
Propozycje? Zero moderowania!!! Ale wiem, że to nie przejdzie bo modelatorzy mocno trzymają się stołków. ;-)
Po wtóre - nie narzekam, podoba mi się. Jasne?
Jeśli chodzi o kolejne moje propozycje to na liście wątków powinien być button do ostatniej strony danego wątku.
No Pain No Game
Zero moderatorow :| ???
Dziwny jestes
JUz raz tak bylo to byl smietnik jak nie wiem co!!!!
Gdyby nie bylo moderatorow to moglbym besztac twojich starych, ciebie twego psa, kota, sasiada itd...
Sa mody i niech pilnuja porzadku.
Dla mnie sa OK !!!
bodek :) przeciez gadalismy o tym na gg po co ci ten temat. wiem ze fajniej by bylo gdyby panowal tu ogolny haos i kazdy by sie przekrzykiwal ale nie jestesmy dzieciakami, ja twoich tematow nie ruszalem ale jesli ktorys z moderatorow uznal ze nie powinien wisiec to moze powinienes poprostu zredagowac go inaczej audycyjny redaktorze ;) watek o jodzie ktos zablokowal bo zostal wyjasniony, po co usuwac - zaraz wszedl by taki bodzio i napisal ze lizemy jodzie dupe :)...
Bodzio a pamiętasz kolegę o nicku Kona16, podpalacz i wielu innych?? Twoim zdaniem powinno sie ich zostawić i dać im sobie pogadać tak??
"bo modelatorzy mocno trzymają się stołków" no ale nadal mówisz o grupie ludzi. No jeśli ktos Cię zdenerwował to powiedz kto i po sprawie. Jeśli mam coś do jednego np Francuza nie mówie że francuzi to idioci.
wookie85 zgadzam sie. Tylko ze wiecej nie zawsze znaczy lepiej - moze moderaotrzy powinni sie wziac do roboty? Dobrze by bylo jakby stare topicy byly ZAMYKANE...
A ja mam taka propozycje, zeby mod wysylal priva do autora tematu/postu z info ze to on go usunal i dlaczego go usunal - pozwoli to uniknac wiele nieporozumien :)
Aha, Paul nic mi nie wysłał, nikom mówi, że nie kasował, Chrabał, którego znam osobiście głupi nie jest zatem... Ktoś z pozostałych jest w mojej skromnej opinii niedojrzały - przynajmniej do roli modelatora. ;-)
Ukłony.
No Pain No Game
ADRIAN DH pisze:pownisice zrobic porzadek w gieldzie same stare ogloszenia
Jak już kiedyś pisałem MODERATORZY DZIAŁAJĄ W OBRĘBIE FORUM a giełda bynajmniej do niego nie należy, więc nie powinniście a powinieneś. I to proszę kierować do Nikoma.