Może to juz koniec!!
Kaente pisze:dawidek13-14 milcz dziw.ko bo ci leb wyrwe i konski przyszyje.
albo psem poszczuje.jak wogole jeszcze smiesz paziu pyskowac,hmm??:/
i nie bulwersuj sie tak,bo ci żyłka pierdząca pęknie,nedzny psi pierdzie
hahahahahaha...a z tym "jak wogole jeszcze smiesz paziu pyskować" to wygrałeś :D
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
kurwa mac :) ale nie wiem czemu sie tak bulwersujecie, dawidek ma swoj wlasny swiat... ja na jego miejscu bym sie zaszyl na miesiac, zmeinil nick, poszedl do psychologa i dopiero potem poszedl do ludzi :D
******, sie rzuca jeszcze :P
6x - "Jak by była taka dyscyplina to by sie wszyscy pozabijali ."
haha - a racing bmx? tam chyba lataja duze wieksze rzeczy, w 8 czy tam 10 na bmxach (nie znam sie niech mnie ktos poprawi) i jakos zyja :D
******, sie rzuca jeszcze :P
6x - "Jak by była taka dyscyplina to by sie wszyscy pozabijali ."
haha - a racing bmx? tam chyba lataja duze wieksze rzeczy, w 8 czy tam 10 na bmxach (nie znam sie niech mnie ktos poprawi) i jakos zyja :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wlasnie riderzy na BMXach sciagaja sie po 8 czyli 8cross(8x) ;P to czemu nie mozna w 6? :D co prawda on SwierQ cie wkrecal ale to nie znaczy ze sie nia da jak jest miejsce ;P
a tak btw: dawidek ty masz chyba z 13 lat i nie masz prawa miec konta na allegro bo to serwis dla osob od 18 roku zycia!
niech tylko przyjdzie komus do glowy pomysl ;] aby cie sprzedac i ci zablokuja konto :D i nie bedziesz licytowac dla zartow bo widac licytujesz kilka ram na raz i wszystkie wygrywasz - ciekawe czy jak wygrasz wszystkie to czy za wszytkie zaplacisz?
pomysl ******, allegro to nie piaskownica (u mnie masz bana na allegro i polecam innym dodac login: Dawidek13-14 do czarnej listy zeby koles u was nie licytowal a potem nieplacil za towar)
bana dla niego w ogole!, bo niedlugo typ bedzie popierdalal piecykiem jak proboszcz tego forum.
a tak btw: dawidek ty masz chyba z 13 lat i nie masz prawa miec konta na allegro bo to serwis dla osob od 18 roku zycia!
niech tylko przyjdzie komus do glowy pomysl ;] aby cie sprzedac i ci zablokuja konto :D i nie bedziesz licytowac dla zartow bo widac licytujesz kilka ram na raz i wszystkie wygrywasz - ciekawe czy jak wygrasz wszystkie to czy za wszytkie zaplacisz?
pomysl ******, allegro to nie piaskownica (u mnie masz bana na allegro i polecam innym dodac login: Dawidek13-14 do czarnej listy zeby koles u was nie licytowal a potem nieplacil za towar)
bana dla niego w ogole!, bo niedlugo typ bedzie popierdalal piecykiem jak proboszcz tego forum.
-
- Kontakt: