ochraniacze na wieszchu
irytujacy post!
ja jezdze z zolwiem na wierzchu i mi pasuje - wydupce sie to mnie ochroni (narazie niemam bluzy ale jak bede mial to zaloze ja wtedy na zolwia)
a na nogi to trudno zakryc ochraniacze krótkimi spodenkami.....
ja jezdze z zolwiem na wierzchu i mi pasuje - wydupce sie to mnie ochroni (narazie niemam bluzy ale jak bede mial to zaloze ja wtedy na zolwia)
a na nogi to trudno zakryc ochraniacze krótkimi spodenkami.....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
-
- Kontakt:
ochraniacze
budka kurwa,,,ty swojego full face urzywasz po to bo boisz sie zjezdzac z wyrzszych krawezikow wiec nie ******* o ochraniaczach jak sam nic nie wiesz na przykład masz IWA ubiera sie jak rycerz z 14 wieku i tez zalicza krawerzniki a jesli chodzi o jazde na fulllllllu to najpierw naucz sie jezdzic na sztywnym.. BURAKU...nabierz doswiadczenia.Bo jazda na rowerze niepolega tylko na nauce częśći na pamięć ale i tez jazdy HARD CORU...a twoje doswidczenie to...10%wiec yyyyyyyyyyy wiec ucz sie a nie dawaj rady bo sam ich potrzebujesz.....................KAMIKAZE001 maciek na FULLLLLLLU smiesznym ale zawsze FULLLLLLLlbudka pisze:nom wlasnie ochraniacze maja chronic.jak ktos sadzi ze to burackie to niech se zalozy zbroje full face i takie tam i wbija na gore aby zjechac... nie ma bata, nie obchodzi mnie w takim momencie czy jestem w pojeciu niektorych burak:) wole byc burak niz sie gotowac:)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=16052 no i jak widac jedyny temat gdzie byla w miare dobra zbita zostal zamkniety...dziekujemy wielmoznym panom moderatorom,chcialem wyrazic najszczerszą skruche ze smialem wogole zaczac zartowac z wielkiego ZIOMA-BAJKERA dawidka13-14-997-ch.uj wie ile
jeszcze raz blagam o przebaczenie
jeszcze raz blagam o przebaczenie
-
- Kontakt:
SCuREK pisze:Wałęsa pierdo*isz jak Balcerowicz ;)
jak nie wiesz nic o Balcerowiczu to nie mów ze pierdoli bo by cie zgiąl od razu a tylko głupi ludzie oceniaja innych jak nawet ich nie znaja, poprzyj to argumentem , sorki ale wjebales mnie tym, przedyskutuj np Plan Balcerowicza i zobacz czy pierdoli :P
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
nieważne jak sie nosi ochraniacze ważne żeby je na sobie mieć a tak apropo nie zastanawialiście sie kiedyś czemu niektórzy zawodnicy "PRO"jeżdżą na zawodach albo samych treningach bez zbroi bo szczerze mnie to dziwi troche w końcu troche jeżdżą i napewno mają pojecie co sie może zdażyć .Wiem że wsumie mają dość duże umiejetności i doświadczenie ale taka przesadna pewność może sie dość źle skończyć dla nich samych .Chyba że to taki trend jeździsz bez zbroi to jesteś prosem
Ja tam mam zawsze na wierzchu ochraniacze:P Mimo tego ze mam szerokie spodnie pod ktorymi sie mieszcza moje ochraniacze KRK to i tak wole na wierzch bo jest wygodniej, wystarczy ze ochraniacze jako tako uposledzaja ruchy:P A jak zaloze nawet szerokie spodnie to i tak mam 2 problemy: albo ochraniacze zaczepiaja o spodnie albo szerokie spodnie wchodza pod lancuch i zaliczam glebe:P:D
PS. Jak komu wygodniej, jak ktos uwaza ze jazda z ochraniaczami na wierzchu jest wiesniackia to niech dalej zyje w tym "glupim" przekonaniu i sie dusi w spodniach przy temperaturze 30stopni w spodniach:) Zima owszem, no ale to jak kto woli, w ochraniaczach jest i tak cieplo jezeli cos sie robi:P:P Jak ktos stoi obok swojego zajebistego rowerku to wiadomo, mozna w spodniach:) Pozdro dla wszystkich co stoja przy rowerze:P:P:P:P
PS. Jak komu wygodniej, jak ktos uwaza ze jazda z ochraniaczami na wierzchu jest wiesniackia to niech dalej zyje w tym "glupim" przekonaniu i sie dusi w spodniach przy temperaturze 30stopni w spodniach:) Zima owszem, no ale to jak kto woli, w ochraniaczach jest i tak cieplo jezeli cos sie robi:P:P Jak ktos stoi obok swojego zajebistego rowerku to wiadomo, mozna w spodniach:) Pozdro dla wszystkich co stoja przy rowerze:P:P:P:P
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
ja tam mam spodnie na rower wiec chowam ochraniacze pod spod( i nie zadne FOXY tylko zwykle jak je roz_dupie to trudno), np. jade w integralu to sie tak ludzie gapia jak by zobaczyli kosmite:/ a o zalozeniu zbroi bez okrycia to juz lepiej nie mowic.
Kazdy zaklada jak lubi, moze sobie nawet nagolenniki na reke zalozyc i mam to w dupie :]
Kazdy zaklada jak lubi, moze sobie nawet nagolenniki na reke zalozyc i mam to w dupie :]
do skokow z kraweznikow... buahahaha:D na poczatku jezdzilem w ff ale juz jest cieplo wiec tylko w gory biore, tak samo zbroja. nie zgodzil bym sie z tym ze moje doswiadczenie jest nikle choc nie wiem jak Ty jezdzisz. jezdziles kiedys ze mna? chyba nie. ej czemu ciagle sie Iwa wszyscy czepiaja? koles jest wporzo. i co z tego ze ma dobry rower? to nie powod aby sie na nim wyzywac. nikt nie widzial jak jezdzi w gorach wiec po co ta nagonka? i jeszcze jedno nawet jak ktos slabiej od ciebie Walesa jezdzi to nie upowaznia do nabijania sie. kazdy kiedys zaczyna i nie od razu jezdzi super. wazne sa postepy i motywacja i poczatkujacym trzeba pomagac a nie ich gnoic. peace
ja sie tak mowi to sie pier doli jak lepper. a jego nietrzeba znac zeby wiedziec ze pier doli. ale ja tu widze maly offtop :) co do ochraniaczy to tylko przy krotkich spodniach jak jezdze w dlugich to niebiore bo niewygodnie :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59304