Gesty Rekoma
Gesty Rekoma
mam pytanie bo duzo osob uzywa ich a napewno duzo z nich nie wie co one oznaczaja chodzi mi o te w disorderach jak np pokazuja
chyba wiecie o co mi chodzi??
|__|/
|__|
|__/
:D
nap[iszcie bo ja nie wiem:]
chyba wiecie o co mi chodzi??
|__|/
|__|
|__/
:D
nap[iszcie bo ja nie wiem:]
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
jeśli dobrze rozumiem to chodzi ci o takie coś \m/ pokazywane dłońmi poprzez schowanie środkowego i serdecznego palca. jeżeli tak to znak hardkoru pokozazywany w geście okazania swego podniecenia jak również lekkiego lansu :D przyjeło sie to od motokrossowców którzy zapoczątkowali to. :) i tak wyglądała historia znaku hartkoru :)
-
- Kontakt:
|__| - metalowy gest, który generalnie oznacza głowe szatana :) Teraz używa sie go do wszystkiego co jest w jakis sposób czadowe, fajne (zwykle robia to osoby słuchajace cieższej muzy)
|__|/ - czyli do 1 dodany jeszcze kciuk. Trzy palce maja oznaczać Free(three)Ride, a gest oznacza coś fajnego (skok, trick, drop, traske) na rowerze. Przynajmniej ja znam to w takiej wersji.
|__/ - czyli mały palec i kciuk. Ja to znam jako inna wersje drugiego.
Jak ktoś zna to w innej wersji to piszcie, poszerzymy naszą wiedze w tej dziedzinie <lol>
|__|/ - czyli do 1 dodany jeszcze kciuk. Trzy palce maja oznaczać Free(three)Ride, a gest oznacza coś fajnego (skok, trick, drop, traske) na rowerze. Przynajmniej ja znam to w takiej wersji.
|__/ - czyli mały palec i kciuk. Ja to znam jako inna wersje drugiego.
Jak ktoś zna to w innej wersji to piszcie, poszerzymy naszą wiedze w tej dziedzinie <lol>
Going down fast...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: