Pawian wyszedlbys do ludu no...
Sruba masz mojego imbusa ? Poza tym niezle ci wyszla ta zmyla z trailerem sprzed paru miesiecy :> a tu filmik cacy jak by to powiedzial wojtus. nie pekaj... :D
PFC4 i filmowe okolice
Zwała była taka ze trailer puszczony został przed wcześnie - jak "bąk" wiosną wysunięty cichaczem na łące... i rozeszła się :-) bezgłośnie...
W zanadrzu po "Gdyni". mam jeszcze trochę kart. Puszcze jeszcze z 1 - dwa filmiki, żeby sie ludzie przyzwyczaili do oczojebów...i pójdzie TRAILER do PEFCY FouR, i znowu coś sie zmieni.
A tego trailera sprzed paru miesięcy - odkopię bo dobry był... ...i dokończę... mam w końcu wuchtę jazdek free,street,dirt,bmx,trial,4x... mozna z tego coś jebnąc, żeby było na oko i dla uszu.
A.. i to nie był zmyła... bo mozesz zestawić te dwie produkcje i porównać, jest różnica w jakości, ale styl się klaruje. efekt jest DOPRACOWANY,
A.. imbusa... imbusa kurde gdzieś mam! żeś mi wsiąkł i nie zdążyłem oddać.
PS: sokratesa pocytuj....
W zanadrzu po "Gdyni". mam jeszcze trochę kart. Puszcze jeszcze z 1 - dwa filmiki, żeby sie ludzie przyzwyczaili do oczojebów...i pójdzie TRAILER do PEFCY FouR, i znowu coś sie zmieni.
A tego trailera sprzed paru miesięcy - odkopię bo dobry był... ...i dokończę... mam w końcu wuchtę jazdek free,street,dirt,bmx,trial,4x... mozna z tego coś jebnąc, żeby było na oko i dla uszu.
A.. i to nie był zmyła... bo mozesz zestawić te dwie produkcje i porównać, jest różnica w jakości, ale styl się klaruje. efekt jest DOPRACOWANY,
A.. imbusa... imbusa kurde gdzieś mam! żeś mi wsiąkł i nie zdążyłem oddać.
PS: sokratesa pocytuj....
pageup pisze:hm jak dla mnie za dynamiczne! jakos tak denerwował mnie ten obraz.
Hm moze jestem zazgrzybiały :P
Drogi Kaziu.... ;-)
Staryyy, 4x to walka na chopach, ziemi i w powietrzu, zwary bark w bark, knucie strategii na bierząco, duża prędkość, ryzyko... DYNAMIKA.
Mozolne wprowadzanie roweru na start po kilka-naście,dziesiąt razy w słońcu (te zawody ;-) i zjazdy z pełną furią...
Taka dyscyplina, taki film. Tu nie skacze się po chopach na dzidę w powietrze - tylko napierd### przed siebie.
PS: ...ale zawsze możesz sobie filmik puścić wolniej... ..bo wiesz... mało miejsca na servie to filmik musi być szybki żeby się odpowiednio więcej materiału zmieściło :-)
Jaca pisze:wiadomo - liczy się efektowność. miejscówki musza być oryginalne (żeby nie było nic z poprzednich lat).
cos tam jeszcze może później wymyślę
Można pokazać to samo - ale z innych ujęc, widziane w inny sposób - oczywiście bez przesady - ale potencjał danej "miejscówy"
Tworzy Rider i operator, i efekt może być całkiem NOWY...
Pozdro i dzięki zaa wskazówki. :-)
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"