Wczoraj na "Górce" Skatepark byłem na ul.Kazubów zajebisty skate park ale musieliśmy szybko spiepszać bo dresy chcieli nam zajebać rowery uff dobrze że są dwa wyjścia :)
a tak jest, jakos okolice metra sluzew to chyba teren szkoly jest ogolnie jak sie patrzysz w strone kabat to na ukos po lewej w te osiedla ale nie jestem pewien
Wyjdz z metra sluzew ta pochylnia. Jadac z centrum idz do przodu i skrec w lewo, dalej prosto, prosto, prosto i masz na koncu pochylni rampe, zaraz po lewej
lizzard king albo mi się zdaje albo też mówisz o wilaniwskiej? czy ta ulica od której odchodzi dolna to nie jest przypadkiem Puławska ? najdłuższa ulica w wawie :>
PS: Nie oszukujmy sie, w Warszawie nie ma ani jednego pożądnego skateparku przystosowanego do rowerów :(
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
Powiem wam, że na tym "Górce" Skatepark mi na rowerze sie zajebiscie jeździ ale jutro jednak wypylam na Jutrzenke a znajde jeszce tamtego na 1go-sierpnia dzieki za pomoc pozder :)
DOBRA NOWINA --NOWY SKATEPARK JEST JUZ W PLANIE ZAGOSPODAROWANIA PRZESTRZENNEGO....MA ZOSTAC ODDANY W PRZYSZLYM ROKU....ZADASZONY KOMPLEKS NALEZACY DO TORU LYZWIARSKIEGO STEGNY....MA TO BYC 1 PROFESJONALNY I KOMERCYJNY PROJEKT......NIE WIADOMO TYLKO CZY DLA BIKEROW....