Mam do wydania maksymalnie 7000 PLN. Czy ktos moglby polecic jakis bajk za rozsadna cene? Mam na mysli rowerek do freeride'u. ...Tak wiem, ze trzeba wydac jakies minimum 10000 za dobry rower. Mnie interesuje free i dirt, wiec moze cos pomiedzy?
Ale i tak taniej by wyszło sprowadzić ze stanów :) Taki jes=den koleś za rower z wysyłką dał 4500 zł. Sprzedał byś amorka, kupił coś lepszego, wymienił piasty i kilka innych rzeczy i rowerek zajefajny :)
Heh spróbuj złożyć za 7k rower na nowych cześciach klasy stinky - nie masz najmniejszych szans , nawet kupic cały rower i posprzedawac częsci sie opłaca , policz sobie...
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
trzeba pogrzebac po allegro, posprawdzac gieldy. czesto sklepy robia wyprzedaze, tak jak teraz ski-team. czesto ludzie sie napalaja na rower bo maja duzo kasy i sprzedaja prawie nowe czesci za grosze, albo kupuja i okazuje sie ze im nie pasuje ;] wystarczy internet troche rozkminki i da sie wszystko =p
coiler - ramka i amor ze stanow, heble po okazji, uzywki czesci ktorych nie trzeba nowych taki osprzet etc, do tegodobre kolka... ale jak jestes len to i za 7k mozna kupic zlozny na drop offie ze stinky... doplacasz 600 i masz juniora bez problemowo :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt