[korba]szukam korby na jeden blat??
[korba]szukam korby na jeden blat??
Witam
Chciałbym kupić korbe na jeden blat 36-tke z rockringiem do tego napinacz i suport.
Jaką korbe możecie polecić?? cały ten zestaw góra do 450-500zł
Chciałbym kupić korbe na jeden blat 36-tke z rockringiem do tego napinacz i suport.
Jaką korbe możecie polecić?? cały ten zestaw góra do 450-500zł
Sprzedam KOŁO PRZÓD: SUPRA BH+WOODMAN+DT Champion !!!!!!!!!!!!
kobra truvativ hussefelt(szukaj na allegro) + support truvativ giga pipe dh(tez allegro) + napinacz pm socho www.pmsocho.com
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Ja zaproponuje tak:
Korba: Truvativ hussefelt z blatem 36 ok.240zł
Suport:Truvativ giga pipe team dhlt ok 100zł
Napinacz: Truavtiv Boxguide ok.150zł
Wszystkie te czesci sa naprawde mocne i idealnie ze sobą współgraja,te korby sie poprostu nie gną,napinacze pracuja idealnie i sa bezawaryjne,jedyne co jest slabym punktem to suport,ale to zalezy jak trafisto taka loteria.pozdro600
Korba: Truvativ hussefelt z blatem 36 ok.240zł
Wszystkie te czesci sa naprawde mocne i idealnie ze sobą współgraja,te korby sie poprostu nie gną,napinacze pracuja idealnie i sa bezawaryjne,jedyne co jest slabym punktem to suport,ale to zalezy jak trafisto taka loteria.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
Polecam ten zestaw!!!!Suntour pisze:Korba: Truvativ hussefelt z blatem 36 ok.240zł
mała poprawka
Bez "team", bo Team DH jets na 4 maszynach i kosztuje około 150zł na Allegro, a DHLT jest na 3 maszynach.Suntour pisze:Suport:Truvativ giga pipe team dhlt ok 100zł
Ogólnie EXTRA zestaw
Co do korby Truvativ hussefelt z blatem 36 to zastanawiałem się nad nią ale słyszałem już wiele opini że podczas odkręcania pedałów gwint sie pierdzieli albo pedalec odchodzi zaraz z tą tulejką do ktorej wkrecany jest pedał. Poza tym w mk bike powiedzieli ze jest troche miekka i lepiej kupić np. El Toro lub cos podobnego ......
Sprzedam KOŁO PRZÓD: SUPRA BH+WOODMAN+DT Champion !!!!!!!!!!!!
ja słyszałem o popsutym blackboxie, ale nie uwieże, do puki nie zobacze, ja mam blackboxa dh 38t z rockringiem i nie nażekam, powiem więcej, jest spoko chociaż wolałbym żeby miała 175mm a nie 170...
co do truvativa gigapipe, to jak miałem kupić w mkbike'u to powiedzieli że już nie sprzedają bo mają za dużo reklamacj (może wadliwa seria była) fajny jest fsa platinium(mam), bardzo bym ci polecał korbę hone, do trego nie musisz kupować supportu, musiałbyś tyko odkręcić zewnętrzne blaty, dać za jakiś rockring za ~25 zł no i napinacz, byłby git.
co do truvativa gigapipe, to jak miałem kupić w mkbike'u to powiedzieli że już nie sprzedają bo mają za dużo reklamacj (może wadliwa seria była) fajny jest fsa platinium(mam), bardzo bym ci polecał korbę hone, do trego nie musisz kupować supportu, musiałbyś tyko odkręcić zewnętrzne blaty, dać za jakiś rockring za ~25 zł no i napinacz, byłby git.
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
co myslicie o tej korbie jak by tak z niej zdjac dwa blaty http://www.downhill.pl/produkt.php?pid=100&sub=1 i czym ona sie rozni od prodygy dh