napisz do montain dew albo red bulla, ale w takim wieku raczej jeszcze na za wiele nie licz :] albo postartuj w zawodach, miej dobre miejsca to wtedy sponsor sam cie znajdzie.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Ja tez sukam sponsora ale narazie na za wiele nie licze a sprzetu na zawody jeszcze nie skompletowalem. Jest taki portal esponsor w necie i ja tam dalem oglosznie moze tez bys dal? Pisalem jeszcze do redbulla ale narazie nic. Jak chcesz sponsora to skocz cos hardcorowego to napewno sie jakis znajdzie, heh!!
Chlopie daj se spokój osmieszasz sie tylko na formum. Kazdy z nas mogłby założyć temat szukam sponsora i byłby taki taki burdel na forum ze mała bania!!Wiec kur** pomyśl troche po *** taki temat zakładać!pozdro
no nic nie pokazałes na tych fotach;p ja w twoim wieku(rok temu;p) i kilku innnych ludziow zesmy duzo wiecej robili od ciebie...
Napisz do polsat dziecom;p moze cie zasponroują;p
JUz lepsze deska ratunku to chyba reklama. Jeździsz w ich barwach i masz ciuchy z tego...
O sponsoring to w tym kraju naprawde ciezko i musisz byc bardzo dobry...
Na zawody...
Belchatow chociazby jak DH to DH!!!!
Ty chyba sobie jaja robisz z tym sponsorem.Na tych fotach tylko sobie skaczesz z hopek,żadnych tricków.Lepiej zacznij brać udział w zawodach bo w Polsce to ciężko o sponsora.