sponsor

Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

hehehe ... dobre .... ;]
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

jak wygrasz zawody amatorow we freeride itp. w usa to sponsor sie znajdzie....wtedy za Twoimi plecami bedzie staloco najmniej kilku sponsorow...
Miodożer.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Fakt faktem są to poprostu ceny w granicach cen hurtowych sprzetu, czyli mniej wiecej po tyle po ile mozesz sobie kupic te ramy w "zaprzyjaźnionym" sklepie gdzie sprzedadzą Ci towar po cenach hurotwych bez marży.

Taki sponsoring to ja mam od kilku lat, inczej w zyciu bym bajka nie miał. ]

Prawda w oczy kole ;)

---

To bardzo dobrze powiedziane :)

Najgorsze w tych wszystkich programach sponsorskich jest to ze trzeba jezdzic na ich rowerach.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

"Najgorsze w tych wszystkich programach sponsorskich jest to ze trzeba jezdzic na ich rowerach." hahahahahahaa dobre
Kocie szambo!!!
piksel
Kontakt:

Post autor: piksel »

n/c
Śmieci są wszędzie, wystarczy się tylko rozejrzeć!!!
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Widac, ze główny zainteresowany sie juz nie odzywa, ale...

Jezeli bedziesz startował w zawodach w koszulce która ja Ci dam i na bajku zawsze bedziesz wniej jeździł (będzie to reklama mojego sklepu) to moge Ci sprzedawac czesci po cenach hurtowych + koszt przesyłki.

I pamiętaj - W ZYCIU NIE MA NIC ZA DARMO :)
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

motomysz, ja na to idę :]
nie będę startował w zawodach, ale mogę śmigac w twoich koszulkach na okrągło.
aha, najlepiej daj dwie, bo co jakiś czas trzeba to prać, a wtedy nie będę miał w czym chodzić (tak, chodzic tez w nich będę ;).

co ty na to? :]]]
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

motomysz podobno z Krakowa jestes.....
:D
A co to za sklep??
Moje gg: 683 92 80
Mam nadzieje ze bede startowac w belchatowie, i reszcie imprez mtb dh w polsce (z licenscja)
(Mam nadzieje- jesli sie nie rozwale lub auto nie zawali)
I moge jeździc w twojej koszulce zawsze i wszedzie :P
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

no ja tez moge;p tylko ze na zawodach to będe napewno : rybnik i może wawa tylko tyle no i na 10% toruń;p a po miescie to moge caly czas w niej na bajku mykac;) napisz co i jak?:>

gg : 2191335
ADRIAN DH
Kontakt:

Post autor: ADRIAN DH »

szukaj szczescia ale widze ze masz jaja
MiZZiU
Kontakt:

Post autor: MiZZiU »

no ja tez bo mnie na ciuchy nie stać :]

jeszcze jak masz firmowe majteczki to uuu, a moje właśnie sie zabrudziły na brązowo jak sobie wyobraziłem że bede pro madafaka sponsoring i cool wypas ziom ajjjj

ja tam u starszych dorabiam a oni mi za to kupują części - remonty, malowania i takie bardziej skomplikowane rzeczy niz koszenie trawy i wynoszenie śmieci - zwłaszcza że teraz jestem bez bika :/
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Pogadam z Szeryfem w sklepie i zobaczymy :)

W sumie tak z dupy jebnołem hehe ale obadam sprawe i zobaczymy :)
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

no to czekamy...
indurejn
Kontakt:

Post autor: indurejn »

Szuam sponsora. Wysmienicie szyje na drutach piore oraz kisze dzieci w beczkach. Moje umiejetnosci zostały zdobyte na obozie miejacym za zadanie przygotowanie do linczowania młodych babc oraz poznania odwiecznej tajemnicy " czy linczowanie młodych babć wpływa na prace siłowników". Od sponora oczekiwuje : co tydzien dostarczanie mi świrzego kadmu oraz zamszu który posłuzy mi dotrihydrobioorganocykloduotrimajonezowej obróki masek sprzezajacych majonez które zas beda nagroda w konkursie "caigania kaszy jeglanej w czwórkach podwójnych oraz nawijaniu gały" Chciałbym równiez aby owy sponsor zapenił medale które beda wykonane z plyty kartonowo gipsowej i beda miały kształt rąbu. To tylko tyle z moejj strony i opowyzsza prosba bedzie spełniona w trybie natychmistowym raz takze nim.
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

ok ok fajnie by bylo jakby sie dalo rade;))
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

po co ci sponsor rower masz nienajgorszy... wiekszosc ludzi tu jezdzi na dragach i pointach i sobie radza nawet w zawodach startuja...
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

ej to ja terz poszukuje w takim razie sponsora, na zrealizowaniew nowego projektu ramy i na inne czesci.... www.birol.prv.pl

no i co , no i co, mam juz sponsora?? buahah

zapomniej kolego, niczego sobą nie prezentujesz, wiec o sponsoring popros.... moze babcie...
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

EJ...

Tak se mysle...

Wlasnie sobie obejrzalem program o korei pln... jaki tam jest rezim... wszyscy kochaja wielkiego pajacyka z pojebanym nazwiskiem :D Jego portrety sa wszedzie - to pewnie dzieki temu... ;asd

Wiec... Dam 10zl kazdemu kto bedzie jezdzil z koszulka z moim foto z napisem MAXDAMAGE[DA] Rzadzi :D Moze kiedys bede na szczycie rezimu :D

hhi

P.S> Zeby mi ktos nie gadal ze mam was za przekupne szmaty, czy tanie dziwki, zartuje oczywiscie... nawet nie mam serca zeyb byc takim skurwysynem jak ten "wielki wodz" w korei ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
EL waRIATTO
Kontakt:

Post autor: EL waRIATTO »

powiem tak... czy ty kurwa jesteś zdrowy na głowe. widzisz ludiz którzy mają sponsorów.?? czy wiesz jak oni jeżdża...... chyba nie skoro z takim jeżdżeniem chcesz sponsora!! co z tego ze mas z14 lat znam i jeżdże z 14 latkiem i robi już sporo fajnych trikó daje rade sobie na rytmach i beda z niego ludzie a z ciebie watpie.....
ODPOWIEDZ