sponsor
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fakt faktem są to poprostu ceny w granicach cen hurtowych sprzetu, czyli mniej wiecej po tyle po ile mozesz sobie kupic te ramy w "zaprzyjaźnionym" sklepie gdzie sprzedadzą Ci towar po cenach hurotwych bez marży.
Taki sponsoring to ja mam od kilku lat, inczej w zyciu bym bajka nie miał. ]
Prawda w oczy kole ;)
---
To bardzo dobrze powiedziane :)
Najgorsze w tych wszystkich programach sponsorskich jest to ze trzeba jezdzic na ich rowerach.
Taki sponsoring to ja mam od kilku lat, inczej w zyciu bym bajka nie miał. ]
Prawda w oczy kole ;)
---
To bardzo dobrze powiedziane :)
Najgorsze w tych wszystkich programach sponsorskich jest to ze trzeba jezdzic na ich rowerach.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Widac, ze główny zainteresowany sie juz nie odzywa, ale...
Jezeli bedziesz startował w zawodach w koszulce która ja Ci dam i na bajku zawsze bedziesz wniej jeździł (będzie to reklama mojego sklepu) to moge Ci sprzedawac czesci po cenach hurtowych + koszt przesyłki.
I pamiętaj - W ZYCIU NIE MA NIC ZA DARMO :)
Jezeli bedziesz startował w zawodach w koszulce która ja Ci dam i na bajku zawsze bedziesz wniej jeździł (będzie to reklama mojego sklepu) to moge Ci sprzedawac czesci po cenach hurtowych + koszt przesyłki.
I pamiętaj - W ZYCIU NIE MA NIC ZA DARMO :)
no ja tez bo mnie na ciuchy nie stać :]
jeszcze jak masz firmowe majteczki to uuu, a moje właśnie sie zabrudziły na brązowo jak sobie wyobraziłem że bede pro madafaka sponsoring i cool wypas ziom ajjjj
ja tam u starszych dorabiam a oni mi za to kupują części - remonty, malowania i takie bardziej skomplikowane rzeczy niz koszenie trawy i wynoszenie śmieci - zwłaszcza że teraz jestem bez bika :/
jeszcze jak masz firmowe majteczki to uuu, a moje właśnie sie zabrudziły na brązowo jak sobie wyobraziłem że bede pro madafaka sponsoring i cool wypas ziom ajjjj
ja tam u starszych dorabiam a oni mi za to kupują części - remonty, malowania i takie bardziej skomplikowane rzeczy niz koszenie trawy i wynoszenie śmieci - zwłaszcza że teraz jestem bez bika :/
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
..:My cock is much bigger than yours:..
Szuam sponsora. Wysmienicie szyje na drutach piore oraz kisze dzieci w beczkach. Moje umiejetnosci zostały zdobyte na obozie miejacym za zadanie przygotowanie do linczowania młodych babc oraz poznania odwiecznej tajemnicy " czy linczowanie młodych babć wpływa na prace siłowników". Od sponora oczekiwuje : co tydzien dostarczanie mi świrzego kadmu oraz zamszu który posłuzy mi dotrihydrobioorganocykloduotrimajonezowej obróki masek sprzezajacych majonez które zas beda nagroda w konkursie "caigania kaszy jeglanej w czwórkach podwójnych oraz nawijaniu gały" Chciałbym równiez aby owy sponsor zapenił medale które beda wykonane z plyty kartonowo gipsowej i beda miały kształt rąbu. To tylko tyle z moejj strony i opowyzsza prosba bedzie spełniona w trybie natychmistowym raz takze nim.
ej to ja terz poszukuje w takim razie sponsora, na zrealizowaniew nowego projektu ramy i na inne czesci.... www.birol.prv.pl
no i co , no i co, mam juz sponsora?? buahah
zapomniej kolego, niczego sobą nie prezentujesz, wiec o sponsoring popros.... moze babcie...
no i co , no i co, mam juz sponsora?? buahah
zapomniej kolego, niczego sobą nie prezentujesz, wiec o sponsoring popros.... moze babcie...
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
EJ...
Tak se mysle...
Wlasnie sobie obejrzalem program o korei pln... jaki tam jest rezim... wszyscy kochaja wielkiego pajacyka z pojebanym nazwiskiem :D Jego portrety sa wszedzie - to pewnie dzieki temu... ;asd
Wiec... Dam 10zl kazdemu kto bedzie jezdzil z koszulka z moim foto z napisem MAXDAMAGE[DA] Rzadzi :D Moze kiedys bede na szczycie rezimu :D
hhi
P.S> Zeby mi ktos nie gadal ze mam was za przekupne szmaty, czy tanie dziwki, zartuje oczywiscie... nawet nie mam serca zeyb byc takim skurwysynem jak ten "wielki wodz" w korei ;/
Tak se mysle...
Wlasnie sobie obejrzalem program o korei pln... jaki tam jest rezim... wszyscy kochaja wielkiego pajacyka z pojebanym nazwiskiem :D Jego portrety sa wszedzie - to pewnie dzieki temu... ;asd
Wiec... Dam 10zl kazdemu kto bedzie jezdzil z koszulka z moim foto z napisem MAXDAMAGE[DA] Rzadzi :D Moze kiedys bede na szczycie rezimu :D
hhi
P.S> Zeby mi ktos nie gadal ze mam was za przekupne szmaty, czy tanie dziwki, zartuje oczywiscie... nawet nie mam serca zeyb byc takim skurwysynem jak ten "wielki wodz" w korei ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
powiem tak... czy ty kurwa jesteś zdrowy na głowe. widzisz ludiz którzy mają sponsorów.?? czy wiesz jak oni jeżdża...... chyba nie skoro z takim jeżdżeniem chcesz sponsora!! co z tego ze mas z14 lat znam i jeżdże z 14 latkiem i robi już sporo fajnych trikó daje rade sobie na rytmach i beda z niego ludzie a z ciebie watpie.....