a mi sie tam w MK podoba...miła atmosfera i mili pracownicy...=]]] aaa i ktos napisał że nie pożyczają nażędzi...był w błędzie =]]]
a łacina to też przecież jakiś sposób porozumiewania się:P
PoZdRoOoooO Dla CałeJ EkIpY Z eM Ka BaJku =* =P
Mkbike
ja napisałem, że nie pożyczają narzędzi. nie zmyśliłem tego, byłem świadkiem dwóch takich sytuacji, o wielu słyszałem, jednej byłem uczestnikiem... (mam oczywiście na myśli mkbike w Sopocie) więc nie jestem w błędzie. W sumie mk bike funduje nagrody w superlidze i to dobrze o nich świadczy, ale mimo to sa dalej sklepem i powinni dbać o klienta.
NIC TAM KUWA NIE KUPYWAĆ!!!
Kumpel kupił Pointa, rzecz oczywista że GŁÓWKE URWAŁOOOOO Z WIATREM! Oddał im na gware, dzwonił codziennie, pisał itp. Te frajery nie chcieli mu oddac ramki! Mówili że miał zadużego amorka! Ale skąt to mogli wiedzieć. Prezcierz każdy "POINT' pęka. Trzeba ważyć 5kg miec amorka 3mm skoku i może nie pójdzie GŁOWA :D :D :D :D :D :D :D
Czekał 4 miesiące na zwrot ramki. Co to kuwa jest? Pisało arze że do 2 tygodni a nie kuwa 4 MIESIĘCY!
Zabraniam wam tam co kolwoek kupywać, bede bił jak ktoś kupi! :D
___________POZDRO 3MAĆ SIE!__________
Kumpel kupił Pointa, rzecz oczywista że GŁÓWKE URWAŁOOOOO Z WIATREM! Oddał im na gware, dzwonił codziennie, pisał itp. Te frajery nie chcieli mu oddac ramki! Mówili że miał zadużego amorka! Ale skąt to mogli wiedzieć. Prezcierz każdy "POINT' pęka. Trzeba ważyć 5kg miec amorka 3mm skoku i może nie pójdzie GŁOWA :D :D :D :D :D :D :D
Czekał 4 miesiące na zwrot ramki. Co to kuwa jest? Pisało arze że do 2 tygodni a nie kuwa 4 MIESIĘCY!
Zabraniam wam tam co kolwoek kupywać, bede bił jak ktoś kupi! :D
___________POZDRO 3MAĆ SIE!__________
a ja napisze cos odmiennego bo mnie raczej zawsze traktuja dobrze moze dlatego ze zazwyczaj sie zwracam do wlasciciela bo reszta to albo nie odpowie a juz napewno nie pomoze co innego Zbyszek ( tak sie chyba wlasciciel nazywa ) Zbyszku mam Ci cos do powiedzenia zastanow sie nad swoimi pracownikami :p
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
SANV10-DH to s enie kupuj;/ ja tam prawiewszysto kupuje;/ i jest badzofajnie... jak mi suport si rozsypał( łozysko dokładnie ) ton a miejscu dostałem do ręki nowe;/ i ten co pisze strone mk biku to moze nie jest biker... oni mu tlyko podają...a ze tamten pisze jak pisze to kij mu w pupce ;/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=61558