Pojechalibyście znajomych?? BLOG
Pojechalibyście znajomych?? BLOG
http://blog.tenbit.pl/?/cfaniaraolawa/ Witam wszystkiech zakładam całkowicie Offtopicowy Topic;] mianowicie kolesiana odnas ze szkoły (tak sie podaje) wypisuje sobie na blogu wszystkie znajome osoby pojeżdzając ich jak tylko może (dziecinada) i tak ogólnie co o tym myślicie??:> ej mnie to wali naprawde bo czuje sie jakbym odpisywał dziecku no ale czy byście komuś za plecami tak odpierdlalali?? niesądze ale poczekajcie my sie dowiemy kto to jest;] i najgorsze jest to ze wsyzstkich których pojeżdza to znam i w takim razie ona jest znajoma mi wiec to ktoś odnas tzn znajomy jakiś i tak pod**dala:/ niemoge Napiszcie co sadzicie:P może jakiś komantarz na blogu??:P
www.ROMED.pl lamusy!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"ruda , ja sie calowalam nie razz i sex tez , pewnie ty tego nie robilas w ogole , bo na taka wygladasz"
o kurwa, ma się dziewczyna czym chwalić :)
ale zawsze chwalą się ci, którzy czegoś tak na prawdę robią żeby się dowartościować...
"pewnie dzis bedzie w pedeku to sobie potargam i z niego i z 1000 innych osob"
gdyby potargała im, a nie z nich to przynajmniej wszyscy byliby zadowoleni i ona mając pełne usta roboty nie gadałaby takich żałosnych głupot...
"moze i masz plecy , ale sie pewnie wszysy od ciebie odwroca"
kocham takie pierdolenie, żałosne teksty w stylu "mnie wszyscy lubią a ciebie nie" kojarzą mi się z podstawówką...
"w ogole ta cala balowska to tak sie na mnei gapi glupia baba"
kiedyś u mnie w szkole była typiara której się wydawało, że się na nią wszyscy gapią tylko, że nikt na nią nie chciał patrzeć bo była obleśna...
"co do bleduw to mam owiadczenie z poradni , to sie nie czepiajcie debile"
no comments, to mnie po prostu rozjebało... :D
o kurwa, ma się dziewczyna czym chwalić :)
ale zawsze chwalą się ci, którzy czegoś tak na prawdę robią żeby się dowartościować...
"pewnie dzis bedzie w pedeku to sobie potargam i z niego i z 1000 innych osob"
gdyby potargała im, a nie z nich to przynajmniej wszyscy byliby zadowoleni i ona mając pełne usta roboty nie gadałaby takich żałosnych głupot...
"moze i masz plecy , ale sie pewnie wszysy od ciebie odwroca"
kocham takie pierdolenie, żałosne teksty w stylu "mnie wszyscy lubią a ciebie nie" kojarzą mi się z podstawówką...
"w ogole ta cala balowska to tak sie na mnei gapi glupia baba"
kiedyś u mnie w szkole była typiara której się wydawało, że się na nią wszyscy gapią tylko, że nikt na nią nie chciał patrzeć bo była obleśna...
"co do bleduw to mam owiadczenie z poradni , to sie nie czepiajcie debile"
no comments, to mnie po prostu rozjebało... :D
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...