bycie moderatorem to taka odpowiedzialna fukcja...
jak ja wam zazdroszcze... a to, ze frajerzy kasuja nie te posty,tematy co trzeba... norma.
powinno byc napisane. co, ktory moderator skasowal, ale to wiadomo, tak nie mozna, ale sami sie nie przyznaja przeciez...
to tak samo jak w sejmie, robia co chca, a pozniej wszystkie bledy spadaja na ogol, a nie na jednostki...
"to psy szczekaja, a karawana jedzie dalej..."
Wedle mojej opinii...
Co do pierwszego zdania. Co Ci nie pasuje? Kogo nazwasz frajerem? Łatwo narzekać że to jest nie tak tamto nie tak. Jak ktoś skasował temat który wedle Twojej opinii powinie zostać pisz bezośrednio do moda albo do Nikoma że ktoś skasował to co nie miał, a nie nikt nic nie powie a później nagle wielkie pretensje. PODAJ PRZYKŁADY, odzywaj się po zdarzemiu a nie rok później wyzywasz ludzi od frajerów bo ktoś Ci coś skasował i wg Ciebie niesłusznie.Kid pisze:bycie moderatorem to taka odpowiedzialna fukcja...
jak ja wam zazdroszcze... a to, ze frajerzy kasuja nie te posty,tematy co trzeba... norma.
powinno byc napisane. co, ktory moderator skasowal, ale to wiadomo, tak nie mozna, ale sami sie nie przyznaja przeciez... [...]
Co do drugiego. Ja po każdym skasowanym temacie/poście pisze priva do autora że skasowałem i dlaczego, więc ode mnie możesz się łaskawie od#ebać.
Narzekać łatwo...