fotoradary
-
- Kontakt:
fotoradary
Zna ktoś sposób na oszukanie?
odkręcenie tablicy z przodu - z daleka widać
sztuczne błoto??
zaklejenie białą naklejką jednej cyfry??
Macie jakieś pomysły??
odkręcenie tablicy z przodu - z daleka widać
sztuczne błoto??
zaklejenie białą naklejką jednej cyfry??
Macie jakieś pomysły??
-
- Kontakt:
1. Antyradar (np cobra)
2. CB radio (raczej na patrole)
3 naucz sie gdzie stoja (gorzej z przenosnymi)
4 włączane sa zazwyczaj w weekendy (katowice-krk)
5. kiedys czytalem ze jest taka mozliwosc zrobienia mechanizmu pod blacha ze przy np 70km/h (w zaleznosci jak sobie wywazysz) tablica sklada sie (chowa) pod wplywem oporow powietrza gorzej jak zlapia Cie to bedziesz mowil cienkim glosem
6. Fotobloker z tv market (buhaha)
7. ten sam efekt uzyskujesz lakierem do wlosow
8. sa specjalne nakladki na blachy (jak Cie zlapia i zorientuja sie ze masz cos na tablicy masz ktorko mowiac przejeb)
Moim zdaniem kazdy fotoradar czy na stojaku czy na wysiegniku powinen byc poprzedzany tablica o kontroli radarowej.
Kierowcy powinni oznaczac nie wiem fluoroscencyjna farba ze np za 500m jest jebaany fotoradar :/
sam kiedys pizgnalem 170 przy fotoradarze ale szczescie takie ze chyba byl pusty bo nic nie dostalem :)
Pozdrawiam i nie dajcie sie zlapac ;-)
2. CB radio (raczej na patrole)
3 naucz sie gdzie stoja (gorzej z przenosnymi)
4 włączane sa zazwyczaj w weekendy (katowice-krk)
5. kiedys czytalem ze jest taka mozliwosc zrobienia mechanizmu pod blacha ze przy np 70km/h (w zaleznosci jak sobie wywazysz) tablica sklada sie (chowa) pod wplywem oporow powietrza gorzej jak zlapia Cie to bedziesz mowil cienkim glosem
6. Fotobloker z tv market (buhaha)
7. ten sam efekt uzyskujesz lakierem do wlosow
8. sa specjalne nakladki na blachy (jak Cie zlapia i zorientuja sie ze masz cos na tablicy masz ktorko mowiac przejeb)
Moim zdaniem kazdy fotoradar czy na stojaku czy na wysiegniku powinen byc poprzedzany tablica o kontroli radarowej.
Kierowcy powinni oznaczac nie wiem fluoroscencyjna farba ze np za 500m jest jebaany fotoradar :/
sam kiedys pizgnalem 170 przy fotoradarze ale szczescie takie ze chyba byl pusty bo nic nie dostalem :)
Pozdrawiam i nie dajcie sie zlapac ;-)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
heh w krakowie przy centrum fotoradary zaklejali kibice naklejkami swoich ulubionych klubów ( wisła , craxa)
i to też powinno działać...a tak w samochodzie to zejbistą sprawą jest CB radio..jedziesz sobie np. z krakowa do poznania i pytasz na początku trasy przez radio "panowie jak tam droga z krakowa do poznania "(np.)
a oni odpowiadają (np.) no kolego czysto masz
a w żargonie kierowców często brzmi to tak :D Wilki jak tam ścieżka w strone (np.) poznania :D
ale to naprawde działa....
pZdR
i to też powinno działać...a tak w samochodzie to zejbistą sprawą jest CB radio..jedziesz sobie np. z krakowa do poznania i pytasz na początku trasy przez radio "panowie jak tam droga z krakowa do poznania "(np.)
a oni odpowiadają (np.) no kolego czysto masz
a w żargonie kierowców często brzmi to tak :D Wilki jak tam ścieżka w strone (np.) poznania :D
ale to naprawde działa....
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
fotobloker nie dziala pokazywali w TV po testach sama policja sprawdzila i wysmiala ... antyradar niezla zabawka ale droga ... Cb radio nie glupie po miescie TAXIARZE - kiedys jechalem miedyz soba obadana sprawa czy czysta prosta i rura 120km/h po miescie ;]] wiec ja bym stawial na CB na pewnie nie tylko do tego sie przyda ;]
-
- Kontakt:
Ja najprawdopodobniej kupię czystą białą naklejkę A4, wytnę kawałek i zakleję ostatnią cyfrę, jak się mi psy przyczepią, że jest zaklejona to będę przezywał na wredne dzieciaki, że zaklejają rejestracje i nie zauważyłem.
"Moim zdaniem kazdy fotoradar czy na stojaku czy na wysiegniku powinen byc poprzedzany tablica o kontroli radarowej."
Tak chyba jest w Austrii, na autostradzie widziałem migające znaki 100, a kawałek dalej fotoradar.
Mam antyradar Bel Expres 925, już 3 raz wymieniony na nowy.
1st nic nie łapał, tylko przesówane drzwi sklepów i stacji benzynowych
2nd jak włączyłem razraz się spalił, pisknął i zamilkł na wieki
3rd jeszcze nie spotkałem psów na drodze
Podobno łapie radary z 2,5 km, a fotoradary z 250m (robią zdjęcia ponoć z 5-60m), więc na fotoradary wolę zakleić cyfrę.
"Moim zdaniem kazdy fotoradar czy na stojaku czy na wysiegniku powinen byc poprzedzany tablica o kontroli radarowej."
Tak chyba jest w Austrii, na autostradzie widziałem migające znaki 100, a kawałek dalej fotoradar.
Mam antyradar Bel Expres 925, już 3 raz wymieniony na nowy.
1st nic nie łapał, tylko przesówane drzwi sklepów i stacji benzynowych
2nd jak włączyłem razraz się spalił, pisknął i zamilkł na wieki
3rd jeszcze nie spotkałem psów na drodze
Podobno łapie radary z 2,5 km, a fotoradary z 250m (robią zdjęcia ponoć z 5-60m), więc na fotoradary wolę zakleić cyfrę.
-
- Kontakt:
Odnośnie KC-KRK na A4 widział ktoś kiedyś fotoradar? Na mapie fotoradarów jest przenośny przed Chrzanowem. Jak na razie ani razu go nie widziałem.
Mapa: http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/
Mapa: http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/
1. zalezy jakie pasmo Twoj antyradar wylapuje niestety najskuteczniejsze sa dosc drogie :/ poszukaj gdzies takiej tabeli z wynikami poszczegolnych modeli antyradarow
2 jak jest przenosny to moze go nie bylo wtedy jak Ty jechales albo np moze to byc mala kamera z tuba taka wygladajaca na przemyslowa uzywana np do command control, monitorowania sklepow etc.
2 jak jest przenosny to moze go nie bylo wtedy jak Ty jechales albo np moze to byc mala kamera z tuba taka wygladajaca na przemyslowa uzywana np do command control, monitorowania sklepow etc.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co Ty **********? Rowerzyści giną głównie jak jakiś najebany ich rozjedzie, albo jak sami jadą najebani na drodze. Piesi jak nie zwracają uwagi czy kierowca ich zauważył i bezmyślnie wychodzą na przejście. A kierowcy, przez takie pierdoły, co nie patrzą do lusterek jak zmieniają pas ruchu, czy tez jak wyjeżdżają z bocznej drogi i "auto daleko, to jadę", a nie ważne, że auto zapierdala i momentalnie się zbliża, wążne, że daleko, ****** wymuszenia pierwszeństwa przez nieznający kodexu. I tzw "rajdowców" kończących na drzewach.Antur pisze:Wystarczy nie zapierdlalać tak matoły...mało wam qrwa ofiar śmiertelnych na drogach...rowerzysci, piesi, kierowcy...pomyslcie troszke...jak chcecie zaoszczędzić to zwolnijcie i nie narażajacie innych.
Chyba masz zasadę, żeby jechać wolno, ale nie koniecznie bezpiecznie.
-
- Kontakt:
Zrobiło się ciepło to teraz pełno idiotów.
Jeżdżą po zmroku po nieoświetlonych drogach bez świateł i to jeszcze środkiem pasa.
Ostatnio w nocy w centrum (tylko kilka latarni i pełno zarośniętych drzew) jedzie przedemną cinkolem 30km/h, zakaz wyprzedzania, podwójna ciągła, zaczynam wyprzedzać a z przeciwka szlakiem węża kaskader na rowerze.
Jeżdżą po zmroku po nieoświetlonych drogach bez świateł i to jeszcze środkiem pasa.
Ostatnio w nocy w centrum (tylko kilka latarni i pełno zarośniętych drzew) jedzie przedemną cinkolem 30km/h, zakaz wyprzedzania, podwójna ciągła, zaczynam wyprzedzać a z przeciwka szlakiem węża kaskader na rowerze.