PFC4 i filmowe okolice

Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Pawian wyszedlbys do ludu no...

Sruba masz mojego imbusa ? Poza tym niezle ci wyszla ta zmyla z trailerem sprzed paru miesiecy :> a tu filmik cacy jak by to powiedzial wojtus. nie pekaj... :D
www.trialshop.pl
Śruba
Kontakt:

Post autor: Śruba »

Zwała była taka ze trailer puszczony został przed wcześnie - jak "bąk" wiosną wysunięty cichaczem na łące... i rozeszła się :-) bezgłośnie...
W zanadrzu po "Gdyni". mam jeszcze trochę kart. Puszcze jeszcze z 1 - dwa filmiki, żeby sie ludzie przyzwyczaili do oczojebów...i pójdzie TRAILER do PEFCY FouR, i znowu coś sie zmieni.

A tego trailera sprzed paru miesięcy - odkopię bo dobry był... ...i dokończę... mam w końcu wuchtę jazdek free,street,dirt,bmx,trial,4x... mozna z tego coś jebnąc, żeby było na oko i dla uszu.

A.. i to nie był zmyła... bo mozesz zestawić te dwie produkcje i porównać, jest różnica w jakości, ale styl się klaruje. efekt jest DOPRACOWANY,

A.. imbusa... imbusa kurde gdzieś mam! żeś mi wsiąkł i nie zdążyłem oddać.

PS: sokratesa pocytuj....
Stan
Kontakt:

Post autor: Stan »

Zmyłka?? <lol> a po co zmyłka to nie zaden sensacyjny film.Nic raczej takiego nie bylo.Tamta praca byla by na darmo... :>
Śruba
Kontakt:

pageup pisze:hm jak dla mnie za dynamiczne! jakos tak denerwował mnie ten obraz.
Hm moze jestem zazgrzybiały :P

Drogi Kaziu.... ;-)

Staryyy, 4x to walka na chopach, ziemi i w powietrzu, zwary bark w bark, knucie strategii na bierząco, duża prędkość, ryzyko... DYNAMIKA.
Mozolne wprowadzanie roweru na start po kilka-naście,dziesiąt razy w słońcu (te zawody ;-) i zjazdy z pełną furią...
Taka dyscyplina, taki film. Tu nie skacze się po chopach na dzidę w powietrze - tylko napierd### przed siebie.

PS: ...ale zawsze możesz sobie filmik puścić wolniej... ..bo wiesz... mało miejsca na servie to filmik musi być szybki żeby się odpowiednio więcej materiału zmieściło :-)
Śruba
Kontakt:

Jaca pisze:wiadomo - liczy się efektowność. miejscówki musza być oryginalne (żeby nie było nic z poprzednich lat).

cos tam jeszcze może później wymyślę

Można pokazać to samo - ale z innych ujęc, widziane w inny sposób - oczywiście bez przesady - ale potencjał danej "miejscówy"

Tworzy Rider i operator, i efekt może być całkiem NOWY...

Pozdro i dzięki zaa wskazówki. :-)
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

jak możesz to zapodaj jakiegoś linka do trailera bo z chęcią bym sobie obejżał

co do waszych poprzednich filmików to dobra robota i mam nadzieje ze kolejne bedą tylko lepsze

w ostatnim muza była git =]
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
ODPOWIEDZ