kumpel sie polamal

O_o
Kontakt:

kumpel sie polamal

Post autor: O_o »

ej kurde jedziemy dzisiaj traska dh dokrecamy na prostym odcinku miedzy nami odstepy z 15 m mijam kilku kolesi patrze lezy rower kumpla,6 m dalej kumpel i trzyma sie za reke.wyszla mu baba nawet nie patrzyla gdzie lezie,wjebala sie prosto pod rower,kumpel hamowal i wyglebil.baba poszla dalej jakby sie nic nie stalo,nie podeszla sie spytac czy ok nawet sie nie obejrzala.poczekalem z nim i pojechalem jej zajebac ale spierdolila gdzies =/ okazalo sie ze zlamal lape.wkurwilem sie bo baba nawet mu nie pomogla a jakby ja okradali to pewnie by darla jape i zdziwila sie ze nikt jej nie pomoze =/ kurwa chore jest to spoleczenstwo,wszystko ok dopoki mi sie nic nie dzieje =/ mist !
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Każdy pilnuje własnej dupy. A swoją drogą to ja czasem takim nie zjeżdam wjade to wjade oni wyszli i pie#dolić ich. Bydło a nie ludzie i tyle.
Narwaniec
Kontakt:

Post autor: Narwaniec »

No wiem cos o tym :/ za gówniarza jak próbowałem skoków itd ;) na sttarym stalowym Giancie to amor (jakis GTI) mi sie roleciałw powietrzu i spadłem na łeb i wiem ze straciłem przytomnosc na chwile ale NIKT niepodeszedł pomóc...NIKT!!!!! a to niedaleko przystanku autobusowego gdzie byli ludzie i to widzieli... pamietam jak sam wstałem i ze złamanym rowerem i obojczykiem zapierdalałem przez miasto.Koniec
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

no niestety tak jest ze dopóki wlasnej dupie sie nic niedzieje to nic nie zrobia , mnie jak zaczeli lac jak wysiadlem z autobusu pelny autobus byl to nikt kurwa nie pomogl teraz zadko spotkach czlowieka ktory Ci pomoze wiec ja juz nie licze na innych
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

Nie ma co sie jeebac !

jak jakis kretyn wejdzie na moja trajektorie trasy to wpierdalaam sie w niego
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

ja jak jade np. miastem gdzie same bydlo chodzi (ludzie) i zdlaka wiem gdzie mam jechac ale jak ludzie mnie zobacza to kurwa uciekaja mi pod kola:/
a opuszczajac rower kiedys spadlem z drzewa na chodnik:D dusilem sie lezalem na chodniku a koles tylko sie popatrzyl i se poszedl jak inni ludzie a ja dlaej na tym chnodku leze i sie dusze;/ Ehhh taka jest rzeczywistosc
Hrumak
Kontakt:

Post autor: Hrumak »

heh bezinteresowność to normalka w naszym społecześństwie, kiedyś zjeżdżałem z prawie pionowej skarpy no i miałem crasha na dole, wyglądało to dość poważnie + wbił mi się piwot z przedniego widelca w kolano, jak sie rozłożyłem na polance to nie mogłem dechu złapać, patrze jakieś 10 m odemnie leży facet z psem i się opala, pies do mnie podbiegł obwąchał, ale ze się jeszcze ruszałem i mamrotałem cos to mnie nie zjadł na szczęśćie, facet wstał, popatrzył zawołał psa i wrócił do swojego opalania, ja po jakimś czasie doszedłem do siebie i dokuśtykałem się do domu --> happyend.
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
bambus
Kontakt:

Post autor: bambus »

najezdzac na takie krowy,to je stanie sie krzywda nie tobie,bo ty z rowerem masz mase ok 100kg i jeszcze szybko jedziesz,niech sie martwiom
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

kurwa mnie takie stare kurwy denerwuja byle gdzie ida jak swiete krowy nie raz bym juz jakas rozjebal
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

qrwa jechalismy kolo 70 i nie chcial by sie nikt wbic w kogos z taka predkoscia.szkoda slow.mialem ja napierdalac ale uciekla ****** gdzies.
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

bambus ja sam mam mase 100 kg :) + rower to jak wjade w taką to już nie wstanie i wtedy długo nie wsiąde na rower.w takich sytuacjach sie zatrzymuje i puszczam plując temu komuś w twarz konkretną wiązanke.zazwyczaj wystarcza krzyknąć z daleka i sie ludzie usuwają. raz mnie gość rozwalił jak szedł drogą rowerową z daleka mu krzyknąłem ********** z drogi rowerowej a on jescze mi przepraszam powiedział :)

pozdro
kamil_dh
Kontakt:

Post autor: kamil_dh »

ej no to jest normalka.... ja kiedys jechalem laskiem i byl przejazd przez drozke taka lesna no i sie tam wyjebalem przez kiere przelecialem rower na mnie lezy a obok siedzialy jakies stare baby to tylko sie popatrzyly i poszly:| to jest zalosne przeciez... ludzie to juz bezineteresownie nie potrafia pomagac:|
co cie nie zabije to wzmocni
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

szkoda szkoda ze baba niedostała kopa bo jej sie należało
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

czasem znajduja sie ludzie ktorzy pomoga ale bardzo rzadko ... udalo mi sie raz trafic na jakas dobra pani ;) jak przypierdolilem w drzewo i zemdlalem na kwile to obudzilem sie i stala nademna i mowila zebym sie nie ruszal ale ja wstalem podziekowalem za troske i pojechalem dalej ;D
http://miniurl.pl/12397
jeremiasz
Kontakt:

Post autor: jeremiasz »

Mi tez raz jakis facet pomogl. Zaliczylem faceplanta to podszedl mnie podniosl, podniosl rower, dal mi wode zebym sie przemyl i spytal czy wszystko ok. Widocznie tez jakis biker, bo powiedzial ze wie jak to boli i ze mam 3 tyg przerwy od bika :)

Ja szczegolnie nienawidze jak jade szybko nawet po miescie niekoniecznie w lesie i jak mi sie dzieci pod kola wpierdalaja :/ Normalnie jak taki cie zobaczy to stoi sie gapi zamiasl spierdalac :/
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

jaki wniosek..

zycie jest straszne:/

bez kitu.
thugrider@wp.pl
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

dlatego jebe polski narod .... i zadaje sie tylko z odpowiednimi dla mnie peoplami .. :P
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

Hrumak napisał: wbił mi się piwot z przedniego widelca w kolano

Ja napisałem: hardcore :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
RAF
Kontakt:

Post autor: RAF »

no coment :] żal dupe sciska że takie rzeczy sie zdażają :] ciekawe czy jak by sam jechal też by poszla:]
ODPOWIEDZ