Karpiel HillBilly
-
- Kontakt:
Karpiel HillBilly
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... mage=31114
Czy ktos jezdzi na nim w polsce i ile kosztuje pytanie kieruje do maxa generalnie:D::D:D
oprocz tego zastanawialem sie nad banshee morphine czy te dwie ramy sa porownywalne
Czy ktos jezdzi na nim w polsce i ile kosztuje pytanie kieruje do maxa generalnie:D::D:D
oprocz tego zastanawialem sie nad banshee morphine czy te dwie ramy sa porownywalne
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
wybralbym morphie (chociaz tez mi sie nie podoba za bardzo)
Ta rama ma pare elementow z pitbulla 05 (albo 1 wer z 04) albo na odwrot to pit ma elementy karpia :P
haki sa na maxa pojebanee jak masz gruba opone to zapewne bez spuszczenia wiatru nie wyciagniesz kola z ramy a i lancuch sie niezle placze przy wyjmowaniu kola
Ta rama ma pare elementow z pitbulla 05 (albo 1 wer z 04) albo na odwrot to pit ma elementy karpia :P
haki sa na maxa pojebanee jak masz gruba opone to zapewne bez spuszczenia wiatru nie wyciagniesz kola z ramy a i lancuch sie niezle placze przy wyjmowaniu kola
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
Re: Karpiel HillBilly
rama kosztowala 1000 $, ale nowej juz nie kupisz a z uzywanymi to raczej ciezko cos dostac
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wiem czy ktos w Polsce na tym jezdzi, ale watpie.
Ramka na nasze z wysylka i oplatami to okolo 4000zl bez cla.
Nowki juz sie nie kupi. I co wy pierdzielicie ze haki zle. Ja mam identyczne w armageddonie, i kolo wuchodzi z 3.0 napompowana i nie ma zadnych problemow. Poza tym wchodzi 3.0 na 24 i 26.
A ten tekst ze ma kawalki z pitbulla... kurde karpiel to nie taiwan.
Rama jest droga bo robia ja recznie, katy i wszystko dostajesz pod siebie na zamowienie.
Uzywka jedna poszla ostatnio na ebayu za 790$ , czarna. Kupowanie uzywki nie ma sensu, chyba ze byla spawana pod takie geo jak nam pasuje.
Kup morfine ode mnie.
Ramka na nasze z wysylka i oplatami to okolo 4000zl bez cla.
Nowki juz sie nie kupi. I co wy pierdzielicie ze haki zle. Ja mam identyczne w armageddonie, i kolo wuchodzi z 3.0 napompowana i nie ma zadnych problemow. Poza tym wchodzi 3.0 na 24 i 26.
A ten tekst ze ma kawalki z pitbulla... kurde karpiel to nie taiwan.
Rama jest droga bo robia ja recznie, katy i wszystko dostajesz pod siebie na zamowienie.
Uzywka jedna poszla ostatnio na ebayu za 790$ , czarna. Kupowanie uzywki nie ma sensu, chyba ze byla spawana pod takie geo jak nam pasuje.
Kup morfine ode mnie.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: