Witam wlasnie mam dylemat co kupic czy wybrac Dj3 uzywanego czy Manitou nowego . Chyba ze macie jakies lepsze propozycie do 850zł ?? I prosze nie pisac ze juz cos takiego bylo !!!!!!!!!!! takim to juz dziekujemy :)
hmmm wieszco mam blacka elite i powiem ci ze miałem z nim w pizdu kłopotów wiec nie polecał bym ci manitou ale ze to jest nowy M to weź go bo uzywak wedłóg mnie niewarto brac pozdro
Te dwie firmy są zajebiste, ale black to hujnia mój kolega rozwalił go w niecałe półroku wygiął golenie a jezeli chcesz kupic DJ3 to kup albo nowego 2004 albo używaneo 2004 bo rocznik 2005 to lipa łapią luzy po tygodniu i nie mają tłumienia ale ogólnie jak nie jeździsz garesywnie to kupuj Dirt Jumpera bez względu na rocznik 100razy lepszy (moim zdaniem) od blacka.......
zvisu zamknij sie... jak dj2005 nie ma tłumienia... zastanów się co piszesz
HaHa..zalezy do czego ten amorek ma słuzyć... jezeli chcesz złozyć leciutki sprzęt do scigania się w 4x to mozesz zainwestować w blacka, ale o wiele wytrzymalszy jest dj3, no i wg mnie ma lepszą pracę
ty sie zastanów co piszesz lol, nawet nie wiesz jak on hujowo pracuje moj kolega w strecie złapał luzy po tygodniu a w porównaniu z 2004 to dzień do nocy bo te z 2004 chodzą wyśmienicie a te z 2005 jak RST...A zgadzam sie z tobą ze black do 4x jest spoko ale nie na dropy..........
lol... marzocchi.com ...dirt jumpery z 2005 mają 2 tłumiki ssvf, a 2004 mają 2 tłumiki ssv.
no chyba ze twój koleszka nakleił sobie na rst naklejki marcoka i ci wkręcił ze to dirt jamper :D
moim zdanie najlepiej wziąść dj3, najlepiej rocznik 2003, jest to w końcu z założenia amor do skoków i na pewno trudniej go bedzie uszkodzic od przeznaczonego do xc blacka
poza tym roczniki 2003 miały naprawde zajebista prace o wiele lepsza od pracy blacka
Ej Cro-cop z tego co widze jestes dumnym posiadaczem DJ3 2004 i jest on wyjebany działa wyśmienicie, a 2005 jest poaprostu ******* na maxa i sie nie kłuc i jak jestes taki mądry z tego co wyczytasz to sie mniej dowiesz niż bys wyprubował na realu........Wiec nie masz co sie kłucic!!!A tobie kolego proponuje Dirt Jumpera ale nie rocznik 2005...Pozdro....
mam dj2 2004 (nie ma dj3 na QR), jezdziłem na dwóch 2005 i naprawdę...praca jest podobna.. teoretycznie powinna byc lepsza bo to ssvf a nie ssv jak w 2004....