Tym razem posluchalem rady SiD'a i galeria jest prostrza od poprzedniej (http://homepage.mac.com/lukullus) ale zdjecia sie lepiej pokazuja i nie ma zebow :)
bez obrazy ale mi tak srednio fotki sie podobaja - te ujecia taki troche - nie widac calej hopki ale moze byc :) dobra nic nie mowie bo mnie pojada ale tak jakos mi to nie ten ten :P:P (spiacy jestem moze to dlatego)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Cszyvy, tak naprawdę tylko pierwsze 6 są mojego autorstwa, bo potem sam trochę polatałem. widzisz, gdy w kadrze masz również całą hopę, to postać jest za mała... zdjęcie wygląda jak satelitarne... popatrz sobie na zdjęcia w czasopismach
nie powiem ujecia fajne ale coz. latwo oceniac trudniej zrobic, niemniej jutro sie postaram. hm gdyby tak z tylu hopy robic zara po wyskoku albo przed hopa 9zara po wyskoku) - jutro popatrze na miejscu moze tez cos wymysle fajnego :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
gdybym miał jakiś fajny, jasny, szerokokątny obiektyw, to pewnie można by pokombinować z ujęciamy. poza tym, gdyby aparacik robił więcej niż 4 forty 2,5/sek, to też byłoby łatwiej... obiecuję się rozwijać :D może w niedzielę jakieś zrobię