Ja mam komorke po to zeby z niej dzwonic i wysylac smsy TYLKO do znajomych, wiecej mi nie trzeba, nie jestem jakas popierdolona ubrana na rozowo rozjebana trzynastolatka ktora ma 15 tapet i dzwonkow obciagnietych z filipinki.
Ja moge pogadac przez telefon z kolezankami kumplami, moge do starszych zadzwonic, albo dzwoniac ulatwic sobie znaleznie swojej ekipy na imprezie, a reszte mam w dupie...
żaba...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poza tym wiesz Max u nas wszyscy sa tak łasi na kase że są dla niej w stanie zrobić wszystko, nawet płaszczyć się przed kolesiem który jest totalnym burakiem i nic niewartym czlowiekiem ale przepierdala kase na bzdury ktore akurat ktos sprzedaje wiec sprzedajac nazywa go tak jak mowiles np "elitą"
mimo ze taka elita jest ***** warta...
mimo ze taka elita jest ***** warta...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
kasa! kasa!! kasa!!! - zaraza XXI wieku, ktora ogarnia coraz to wieksza rzesze spoleczenstwa. ale co sie dziwic? polacy zyjac latami za bariera komunizmu chca byc teraz blizej powiedzmy europy i nadrobic standardy. niestety dysproporcja zamoznosci potrafi zniszczyc wiele wartosci spolecznych. czy myslicie, ze dajmy na to taki chinski robotnik bedzie dluzej dawal sie wyzyskiwac widzac takiego niemca, ktory z oszczednosci z paru pensji kupuje nowiutkiego merola, a jemu nie wystarczy nawet na jedno kolo?
a co do tych popierd0l0nych smsow reklamowych to jest na to sposob. dzwonimi do biura obslugo klienta informujac, ze nie zyczymy sobie czegos takiego. pomaga, przynajmniej w idei. niech telefon pozostanie telefonem. ja mam stara niezniszczalna chyba nokie z zielonym ekranem i sprawuje sie znakomicie. dodatkowo sprawdza sie jako otwieracz do butelek.
mth-house - moja ulubiona stacja. polecam!
a co do tych popierd0l0nych smsow reklamowych to jest na to sposob. dzwonimi do biura obslugo klienta informujac, ze nie zyczymy sobie czegos takiego. pomaga, przynajmniej w idei. niech telefon pozostanie telefonem. ja mam stara niezniszczalna chyba nokie z zielonym ekranem i sprawuje sie znakomicie. dodatkowo sprawdza sie jako otwieracz do butelek.
mth-house - moja ulubiona stacja. polecam!