cześć,ostatnio założyłem temat o amorach ale nie wqiele sie z niego dowiedziałem:( Tak wiec jak już wspomniałem mam rame aganga no i potrzebuje amora który bedzie pasoweał do niej teraz i potem w przyszłości do fulla którego za jakiś niewiadomy czas planuje kipić:] Jeżdze FR i ogólnie pojety zjazd i potrzebuje mięciutkiego amorka który wszystko wybierze:) No i najbardziej pasował by mi amor z jedno półką bo taki najlepiej bedzie pasował do aganga.Jakie macie propozycje takich amorków w cenie 1600-1700??Ale pamietajcie-musi pracować jak 888 ;)
odpusc sobie 1 polke... junior na sztywna os wymiata i puznioej do fula ladnie sie przypasuje. pozatym jest mieciutki i zajebiscie pracuje (mi sie podoba)
MaxDamageDA pisze:"pamietajcie-musi pracować jak 888" =/= idealny amor.
Dla mnie to jest amorek mażeń nie wiem jak tobie ale mi sie jego praca zarąbiście podoba.Wiem że dla ciebie nie ma lepszego amora od monstera ale wiesz ja moge mioeć swoje zdanie
i chciałbym znaleźć amorka o podobnej pracy... macie jakieś pomysły jeszcze??
co o Piku myślicie ??
Jeśli do FR to nie wiem czy pike to przeżyje tak dobrze. Po za tym w fulu póxniej raczej bardziej Ci będzie pasić jakaś 2 półka, a A-gang też sobie z nią poradzi. Ja bym brał jr'a, stance'a kingpina lub jakiegoś boxxerka dorwij.
ja poleciłbym ci shermana 150mm, jest naprawde fajny, albo jakas z150, albo boxxera race 150mm 04, kazdy z tych amorków jest spoko w górach i pozamiastem na jakis FR
A czy jak wsadze do aganga juniora to bedą katy w porzadku?? No i czy przy jakimś nieudanym skoku główka bedzie bardzo narażona?? Juniora nie chce za bardzo z tego wzgledu że mój agang zrobi sie mniej zwrotny niż z jednopółką nie??
mogą się zrobić gupie kąty, po bliskim spotkaniu
z drzewem, niedolot przednim kołem, jakiś nieudany skok na płaskie - wyrwie ci główkę z ramy; dlatego moim zdaniem 150 to max do tej ramy
pozdro.
Szczerze to to nowe 888 2005 z oranga ktory jest na testach chodzi fajnie. Tzn nie jest to taka praca jaka ja lubie, ale jesli bym skladal na dh nio to jest super.
Tylko jest jedno ALE. Ten amor zyje za krotko. I dlatego bym go nie kupil. Jak juz inwestuje tyle pieniedzy to chce neizawodnosci na wiecej niz kilka wyscigow.