Przeczytaj to!
Przeczytaj to!
http://www.albinoblacksheep.com/flash/posting.php
Niektórym się przyda.
Mam nadzieję, że nie było, bo się sam skompromituję :P
Niektórym się przyda.
Mam nadzieję, że nie było, bo się sam skompromituję :P
Eeee, może mój umysł nie działa poprawnie teraz, a moja wyobrażnia artystyczna nie jest najwyższych lotów, ale co to jest?? :P jakiś indianin......chodzi o to, żeby ich nie klonować??
O_o, coś zaczeło gadać :D Qrde, a już zaczynałem sie w tym obrazku dopatrywać tego, jak zakładać topici :P Zła Neostrada! Zła! A masz dziwo! :P
O_o, coś zaczeło gadać :D Qrde, a już zaczynałem sie w tym obrazku dopatrywać tego, jak zakładać topici :P Zła Neostrada! Zła! A masz dziwo! :P
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
dawidek13-14 jak nie było jak było ??
Mało było tematów o DC ??
A o Acidzie to sam załozyłem ze 3 bo ponad rok na tym baju smigałem :) I zakładałem przez jego kupnem i gdy go juz miałem. Znam ten rower na pamiec ... wsyztskie + i - i wady konstrukcyjne :P
Dla niedowiarków (dla Ciebie dawidku) ... klinij sobie "SZUKAJ" jest u góry na tym pomarańcozywm polu... w "Szukane frazy" (czy jakoś tak) wpisz hasło "ACID" i klinkij "Szukaj" ... wywali Ci cała strone topiców w tym ok 8 które mają w temacie hasło "GIANT ACID"
Trzeba umiec szukac panie :) - gdyby to jeszcze choć torche trunde było ...
Mało było tematów o DC ??
A o Acidzie to sam załozyłem ze 3 bo ponad rok na tym baju smigałem :) I zakładałem przez jego kupnem i gdy go juz miałem. Znam ten rower na pamiec ... wsyztskie + i - i wady konstrukcyjne :P
Dla niedowiarków (dla Ciebie dawidku) ... klinij sobie "SZUKAJ" jest u góry na tym pomarańcozywm polu... w "Szukane frazy" (czy jakoś tak) wpisz hasło "ACID" i klinkij "Szukaj" ... wywali Ci cała strone topiców w tym ok 8 które mają w temacie hasło "GIANT ACID"
Trzeba umiec szukac panie :) - gdyby to jeszcze choć torche trunde było ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mam wrazenie ze dla przecietnego nowego uzytkownika ktory robi burdel, jezyk angielski jest zbyt trudny do zrozumienia.... szkoda ze nie nazwales tego topicu jakos konkretniej bo niebardzo wiadomo o co chodzi :) zmienilbym gdybym mial pomysl jak go nazwac ale nie mam :/
dawidek do takich rozmow jest private message a nie temat o czyms zupelnie innym
dawidek do takich rozmow jest private message a nie temat o czyms zupelnie innym
www.trialshop.pl
-
- Kontakt: