Gdzie do servisu?
Gdzie do servisu?
Nie wiem, czy to pytanie nie pojawilo sie juz gdzies wczesniej (wiec jesli tak to wybaczcie) ale potrzebuje porzadnego servisu- glownie do amora (DJ) i hampli (HFX 9)- jezdze po roznych sklepach i jak dotad nigdzie nie zrobili porzadnie-siedzac na rowerze i zaciskajac klamke na maxa przepycham tylne kolo...moj brat ma skuteczniejsze V-ki Promaxa...
Jak znacie jakis dobry servis w Wawie to dajcie znac.
Jak znacie jakis dobry servis w Wawie to dajcie znac.
http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=42087
-
- Kontakt:
Z klockami chyba jest ok- ostatnio byl zdejmowany caly nagar...
Ja mam takie wrazenie jakby puszczalo cisnienie-maze puszcza klamka(byla uszkodzona,ale nie cieknie-calosc dziala jak na gabce, a dzwignie -po regulacjach-dociskam przwie do gripa...
Z reszta nie chodzi o same hayesy caly bike dziala jakos bardzo humorzasto-ostatnio przestawia mi tylne przezutki...
Ciagle mam cos do dlubniecia i ciagle cos mi nie lezy-RATUJCIE bo mnie szlag trafi!
Ja mam takie wrazenie jakby puszczalo cisnienie-maze puszcza klamka(byla uszkodzona,ale nie cieknie-calosc dziala jak na gabce, a dzwignie -po regulacjach-dociskam przwie do gripa...
Z reszta nie chodzi o same hayesy caly bike dziala jakos bardzo humorzasto-ostatnio przestawia mi tylne przezutki...
Ciagle mam cos do dlubniecia i ciagle cos mi nie lezy-RATUJCIE bo mnie szlag trafi!
-
- Kontakt:
help service
cze zajebisty serwis w stolicy jestprzy ulicy karolkowej w Ski Timie Bis, mi jak amora zrobili, to chodzi lepiej jak nowy...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedź do nich....!!!
Ja nie znalazłem dotychczasowo lepszego serwisu i ONI NIE SĄ WFCALE DRODZY!!!!!!!
Pozdrówka
Jedź do nich....!!!
Ja nie znalazłem dotychczasowo lepszego serwisu i ONI NIE SĄ WFCALE DRODZY!!!!!!!
Pozdrówka
Hej co mam kupić?? Dangerous MIke czy DunCon Tosa Inu!!
-
- Kontakt:
P3 - podejzewam, ze masz w miare nowy rower i chorujesz na chrobe "nie dzialajacego poprawnie roweru". od kiedy mniej jezdze w xc a wiecej w dh zauwazylem, ze albo rower dziala naprawde dobrze albo sie na nim jezdzi. Trzeba sie z tym pogodzic. Rowery do katowania nigdy nie chodza bezglosnie i idealnie jak inne. Nic na to nie poradzisz - sprzet dostaje ostro w dupe. Troche szkoda nowego sprzetu ale nic sie z tym nie da zrobic jak tylko wyleczyc sie z tego i dpac tylko o podstawowe zeczy i najbardziej elemetarne a na reszte nauczyc sie przymykac ok.
Mnie tez troche wkorwilo, ze w prawie noweym Specu pszly mi stery a teraz chyba tylna piasta... ale nic. Tak to juz jest.
Co do serwisu ja rowniez polecam Plus-a jak przedmowca.
Mnie tez troche wkorwilo, ze w prawie noweym Specu pszly mi stery a teraz chyba tylna piasta... ale nic. Tak to juz jest.
Co do serwisu ja rowniez polecam Plus-a jak przedmowca.
niby tak SiD, ale jak wywalasz (dla mnie przynajmniej) kupe kasy a potem przy rozpedzaniu przed skokiem ze schodow zeskakuje ci przezutka, albo wymarzone tarcze pozwalaja Ci rozsypac sie na ogrodzeniu i tesknisz za starymi HS-33 to gul skacze, nie?
A w servisie mowia, ze spoko zrobia (SKY TEAM)- a po odbiorze pada tekst:
-No stary , czego oczekujesz za ta kase...czepiasz sie- a po regulacji nie dokrecaja tarczy i ...(wiesz co sie dzieje)
to juz nie gul tylko kurwica bierze...
Ale masz troche racji-ten sprzet mam od niedawna, do tego niewiele jeszcze umiem i przez to bike dostaje po dupie...
I spoko-rozumiem, ale jak ktos pisze nad wejsciem
"Najlepszy servis rowerowy" czy cos w tym stylu, to niech chociaz umieja odroznic Dirt Jumpera od MX-a... i tyle.
A w servisie mowia, ze spoko zrobia (SKY TEAM)- a po odbiorze pada tekst:
-No stary , czego oczekujesz za ta kase...czepiasz sie- a po regulacji nie dokrecaja tarczy i ...(wiesz co sie dzieje)
to juz nie gul tylko kurwica bierze...
Ale masz troche racji-ten sprzet mam od niedawna, do tego niewiele jeszcze umiem i przez to bike dostaje po dupie...
I spoko-rozumiem, ale jak ktos pisze nad wejsciem
"Najlepszy servis rowerowy" czy cos w tym stylu, to niech chociaz umieja odroznic Dirt Jumpera od MX-a... i tyle.