Kto ze szklarskiej????
Kto ze szklarskiej????
w czwartek(czyli jutro)jade do szklarskiej posmigac tam troche...bede tam do niedzieli....fajnie jak by ktos mi podal jakis kom zebym mogl z wami troche poswirowac....pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=451425
-
- Kontakt:
Bo Polska to kraj debili. Szczegolnie Miski w zarzadzie Parkow Narodowych i takich instytucji maja za punkt honoru zakazac poruszania sie na czym kolwiek a najlepiej w ogole zamknac dla ruchu nawet pieszego.KeMoT pisze:niby dlaczego nie mozna...nawet nie wjade pierwszym wyciagiem na trase dh????
Jestesmy 100 lat za Czechami, ktorzy wiedza ze na tym sie kase robi. A u nas co? U nas jest wielka kupa. Ale trzeba czekac az te urzedasy wszystkie wymra to moze sie cos zmieni ....
-
- Kontakt:
Nie wjedziesz niestety, wiec stanowczo odradzam taka wycieczke.
Chyba ze chcesz sie bujnac na army i troche poskakac na dirtach, po torze, nio i poznac nasza ekipa to przyjedz do Jeleniej,a stad mozemy potem zaliczyc karpacz i szklarska.
Tyle ze ja akurat w czwartek jade do wawy, poznac na live krzywego i pare innych osob i pokazac jak bardzo mozna nie wykorzystywac karpiela nadal czerpiac z jazdy ogromna przyjemnosc :)
Chyba ze chcesz sie bujnac na army i troche poskakac na dirtach, po torze, nio i poznac nasza ekipa to przyjedz do Jeleniej,a stad mozemy potem zaliczyc karpacz i szklarska.
Tyle ze ja akurat w czwartek jade do wawy, poznac na live krzywego i pare innych osob i pokazac jak bardzo mozna nie wykorzystywac karpiela nadal czerpiac z jazdy ogromna przyjemnosc :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com