Siemka mam problem...Dokładniej mam około 800zł na hebel chce kupic nie mam doswiadczenia w Tarczach wiec chciałbym sie was poradzic.Dotychczas smigałem na HS33 i modulacja jest wysmienita i siła tez wielka do uzyskania więc takiego hebla tez szukam na tył tylko tarczowego interesuje mnie tarcza 203mm myśle ze każdy hamulec o takiej tarczy ma siłe ale to ma miec modulacje a zeby o tym sie przekonac trzeba posmigac na kazdym heblu wiec moze wy ze swojego doswiaczenia powiecie..
Za 8 banie to mozesz kupic hopa ti4 ale mysle ze lepiej pomyslec o Hayesach 9 lub mag . Po co dawac 8 baniek za hampel na tyl. Lepiej kupic cos mocniejszego na froncik.
Co do Hayesow to moge polecic. Mam i powiem tak. Sila spora, modulacja dobra. Wiec po co przeplacac ? :-)
dobrze postąpisz jak kupisz HOPE mono 4!! lepszego hamulca niw widzialem!! ja mam i jest tak genialny ze szok, tylko ta cena odstrasza bo 799, ale naprawde wartoo. czesto ludzie pytaja jak to hamuje - wsiadają ( sami zazwyczaj mają hayesy) i mówia ze nie samowicie - po za tym sam wygląd i dopracowanie wyglądu - coś nie samowitego. był taki jeden co chcial mi dac 2 hayesy za Hopa :]
nie zastatawiaj sie !! kupuj HOPE ( 4 tłoczki!! )
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
No iwec tak... Troche poza tematem... Powinnismy stworzyc nowy Topic z przekreconymi nazwami, albo chociaz jakis slowniczek :)
1. Hope Mono 4
2. ti4
3. mono 4
A wracajac do tematu to polecam serdecznie Hope M4- maja zajebista sile hamowania a poza tym ujezdza je artur Miśkiewicz (ostatnio wygrał w Bydgoszczy). Pozdrawiam