Ceny w szklarskiej !!

ADRIAN DH
Kontakt:

Ceny w szklarskiej !!

Post autor: ADRIAN DH »

siema mam kilka pytani 1.jakie sa ceny w szklarskiej za wyciag i czy sa karnety a jak sa to za ile ????.2.jakie sa tory w szklarskiej czy 4x itd ???.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Juz pisalem, ze w szklarskiej z rowerem cie nie wpuscza, nawet na dolna stacje. Puchatek jest zrownany z ziema, zasadzili gladziutka trawke i nie ma tam ani jednego wyboju. Na lole warto wbic ale trzeba isc z buta, a to jakies 2- 2,5h wchodzenia po ktorym raczej nie chce ci sie zjezdzac...

Sa niby dirty, stoliki, takie ze moj rower zaczyna sie na ladowaniu a konczy na wybiciu.

Tor 4x, przyjedz lepiej do jelonki.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ADRIAN DH
Kontakt:

Post autor: ADRIAN DH »

a na festiwal cos bedzie
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Ale lipa...
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

***** tam nie chce.. pozatym jak sie podchodzi od odpowiedniej strony to na wyjebisty niebiski szlak z "telewizorami" podchodzi sie max 1.5h

w dupach sie naprzewracalo. pozatym podcvhodzenie ma swoje plusy bo zawsze mozna odkryc pare fajnych trasek. freeride kurwiu mons
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

ps - pozatym na poczatek trasy dh, na ktorej tez da sie pobawic jest ok 1/2h z buta, nie wiecej.

te 1.5h dyma sie na labski szczyt, na szrenice faktycznie trzeba sie tarabanic gora szczytem jezscze dodatkowa godzine okolo ale warto bo pare fajnych szlakow i widoki sliczne.

ludzie doceniac troche przyrode a nie ze ktos wwiezie dupsko z bajem na gore i lubudubudu na dol
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja bardzo lubie wlazic , to jest wlasnie freeride :) Tylko ze powolutku , w koncu mam caly dzien. Jak jest silczna pogoda to jest to bardzo fajna zabawa.

Tyle ze mojego klocka wepchac pod lole sciana to jest naprawde wyczyn...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

A gdzie są jakieś zjazdy na które można wjechać wyciągiem z rowerkiem? Myślenice, Zakopane??
ODPOWIEDZ