ogladamy ale straszna lipa z tego programu, i nic ciekawego nie ma na nim!!! A ten koleś z tego programu to go wykastrwali bo gada jak panienka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi sie tam podoba. No może fakt koleś troche przyjemniaczek, ale fajnie gada.
Dzisiaj pokazywali jak wyregulować przeżutke i V-ke
Jak dla mnie to spoko program.
Ps.Jeszcze jest "niezła jazda" na TVP 3 wczoraj pokazywali jakiś największy Bike park "Bike world" z traskami DH w Austrii i było HCFR "polish riders" Pozdro!
Oby dwa programy mi sie podobają ale w **** mało konkretne
program jest spoko czego chcecie ogolnie o rowerach
i co macie do tego kolesia?? on jest spoko jakby ktos nie wiedzial jest to Wiesiek z wolomina moze ktos o nim slyszal?? dobrze jezdzi i jest okolicznym mechanikiem
program do dupy.. :] "rowery zjazdowe to specjalistyczne bicykle z wielkimi resorami oraz obreczami muszacymi sprostac ogromynm przeciazeniom na zjazdowych szlakach.." <- program w tym zasranym stylu
a niebardzo program ... np nie mam nic do Gianta ale sypneli im kasa i teraz wiekszosc sprzetow tej firmy ... jestem ciekawy ile sie utrzyma na antenie
Osobiscie nie ogladalem bo nie mam kablowki:/ Jednak slyszalem od kumpla ze ten porgram jest bardzo nudny i monotonny... Przez polowe ktoregos odcinka testowali bagazniki:P