Ludzie? nie to mutanty :]

Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

xprot - ty jestes ograniczony czy tylko zgrywasz takiego? Przeczysz samemu sobie. Jesli cie to nie rusza, to sorry, ale cos z toba nie tak. Jakbys czytal ze zrozumieniem, to bys sie (moze...) kapnal, ze raczej nikt tu nie biadoli, ze te zwierzatka sa zabijane. Krowy sie zabija (pomijam, w jaki sposob, chodzi o samo zabijanie), swinie, kury, ryby itd. i nikt nie biadoli. Wiesz czemu? Wiem, ze nie wiesz, bos tepy. Bo zabija sie je szybko i bezbolesnie (ta, wiem, zdarzaja sie wyjatki, ale mowie o wiekszosci). I gdyby ten durny chinczyk zabil tego szopa (nie, to nie pies, w podstawowce sie uczylo o zwierzatkach) szybko, bez znecania, to trudno - byl ten futrzak hodowany, tak jak krowa itd. Mysle, ze nawet wtedy by mu szybciej poszlo obdzieranie go ze skory itp. wykarmil by ta swoja rodzinke, 20 dzieci (po co je plodzil, skoro nie moze ich utrzymac, to pomijam...). Pominalem tutaj kwestie tez tego, ze krowa jest zabijana dla jedzenia, a ten szop, bo sie jakiejs pizdzie zachcialo futerka, ale nie mam sily juz o tym myslec.

Komara mi nie jest zal zabic. Wiesz dlaczego? Bo to owad. A jest roznica owad-zwierze. Poza tym juz np cmy nie zabije, tylko wypuszcze.

Na koniec, zeby nie bylo niedomowien i zeby xprot zrozumial: Jestem przeciwko zabijaniu jakiejkolwiek istoty w sposob bestialski i/lub bez sensu.
Pro rider^^
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

Apropo komarów to ich się nie zabija obdzierając ze skóry a wracając do futerco czuje to taki lis złapany w sidła który sam sobie musi łapę odgryźć??
nasze spoleczeństwo nie jest duzo lepsze
Yuen
Kontakt:

A nikt nie mowi, ze jest. Ja mowie ze ogol ludzkosci robi tylko szkode i zadaje bol swiatu.
Pro rider^^
cro_cop
Kontakt:

Post autor: cro_cop »

racja yuen
gg 2230577
samochodu
Kontakt:

Post autor: samochodu »

Mowisz krowa zabijana dla jedzenia a tego szopa zabili bo jakies pizdzie sie futra zachcialo. Ale przeciez my ludzie mozemy obyc sie bez miesa >? Sam pewnie wpierniczasz tony miecha. Wiec co idziemy w strone wegetarianizmu moze :D ale idz sam bo ja nie ide :D Stwierdziles ze: ,,Jestem przeciwko zabijaniu jakiejkolwiek istoty w sposob bestialski i/lub bez sensu''

KROWY SA ZABIJANE bez sensu no bo jesli mozemy wpierniczac wazywa, owoce itp to po co zabijac biedne zwierzatka tylko dla naszej wiekszej wygody, lepszego smaku :( :( ?
Heheh :D

Ekolog sie znalazl :D
cro_cop
Kontakt:

jakbys nie wiedział mięso jest najlepszym źródłem białka...
jedząc roślinki nie dostarczamy organizmowi wystarczającej ilości aminokwasów egzogennych (takich których nasz organizm nie moze sam wyprodukowac)

wg mnie wegetarianizm to głupota ;]
gg 2230577
samochodu
Kontakt:

Cro_cop pomysl troche w jakim kontekscie to napisalem...
samochodu
Kontakt:

Wiadomo ze glupota ale wedlug Yueana powinnismy przejsc na wegetarianizm
cro_cop
Kontakt:

nie, wg yuena mozna zabic te futrzaki ale bezboleśnie, bez zbędnych tortur

ta rozmowa jest bez sensu...............
gg 2230577
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nio i styknie tego dobrego bo jak czytam niektore wypowiedzi to mam ochote zajebac autorow... A nie mam jak , wiec koniec.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
gzugzu
Kontakt:

Post autor: gzugzu »

o kurwaaaa jakie zjeby nie no bez sensu moja wypowiedz bo powiem to co wszyscy ze trzeba takich zajebac w ten sposob jak oni te zwierzeta kurwaa ja pierdole wylaczylem po 3 minutach bo nie wyrobilem... no coment kurwaa ale chuje... okropne
street ride...
nothing to say...
just ride...

http://tiny.pl/mvhs
ADRIAN DH
Kontakt:

Post autor: ADRIAN DH »

o kurwa ale zjeby takich to odrazu zastrzelic
Yuen
Kontakt:

Ja tez juz koncze ze swojej strony... Nie mam sily juz tego wspominac i sie nad tym rozczulac... Bo jak tylko pomysle, to potem jestem wytracony z rownowagi.
Pro rider^^
pogo
Kontakt:

Post autor: pogo »

Byl taki ladny cytat.. nie pamietam kto to powiedzial ale to przytocze:
"Ze wszystkich zwierzat na swiecie jeden czlowiek potrafi sie smiac.. Choc ma do tego najmniej powodow"
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=92127
Stick
Kontakt:

Post autor: Stick »

Poprostu słow brak jak mozna takie cos zrobic. Moze dla niego to i jest praca ale kurwa niech nie kaza tym zwierzaczkom cierpiec. Dozywocie to jest tylko to na co zasluguja te smiecie !!!
STREET RULEZ
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

najgorsze jest to ze walka z ludzmi ktorzy wiedza ze to dobre i bronia tego jets bardzo trudna
ja bym sie nie zawachalk zeby zabic taka osobe ktorej nie mozna uwiezic w zaden sposob i robi zle rzeczy
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
ODPOWIEDZ