Rama i amor ...
Rama i amor ...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58498358 opłaca sie kupić ten amor czy lepiej nowego dj III poszukac za 800 zł ?? nOI JAKO RAME DO DIRT STREET do 500zł >> ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja bym chciał tak rower złożyć :
rama : prodigy albo ds2
amor: drop off ten z allegro albo dkoło tył: novatec na maszynach supra mt i sapimy
korba:hussefelt albo dartmoor rebel
support gigapipe
stery : zależy od ramy jak prodigy to razem z nia są jakieś th industries a jak cos innego to pewnie wysupłam kasy na fsa pig
kiera mostek:amoeba borla
hamulec to narazie v na tył jakiś
noi tam jeszce przeżutka na tył sora z manetko alivio
i na takim czymś bym chcial zacząć ..
rama : prodigy albo ds2
amor: drop off ten z allegro albo dkoło tył: novatec na maszynach supra mt i sapimy
korba:hussefelt albo dartmoor rebel
support gigapipe
stery : zależy od ramy jak prodigy to razem z nia są jakieś th industries a jak cos innego to pewnie wysupłam kasy na fsa pig
kiera mostek:amoeba borla
hamulec to narazie v na tył jakiś
noi tam jeszce przeżutka na tył sora z manetko alivio
i na takim czymś bym chcial zacząć ..
-
- Kontakt:
Napewno by dało....Rooman pisze:A dało by sie u destryera tak zamówić powiedzmy ds2 z poziomymi hakami ?
Ale według mnie lepiej wziąć Jumpa...bo jest tak samo długi co DS2 tylko ma górną rórę niżej.... A to dobrze...
Pewnie się boisz..ze JUMP będzie dla ciebie za mały.... Będzie tak samo mały jak DS2....
A przecież siodełko zawsze mozesz sobie podnieść do góry....
Aha...i dopilnuj, zeby Ci porobili wszystkie wzmocnienia....
Bo np ja mam Streeta który zamiast podwójnej blachy przy głowce ma pojedyńczą...nie ma tesh kilku wzmocnień...
Jak do nich zadzwonisz...To przyduś ich zeby Ci to zrobili!
Prodigy nie bierz..bo ma z dupy haki!!
hmm...ta ramka mielca tesh moze być spoko:
http://www.biznes.mielec.pl/bikepol/dua ... nk24_d.jpg
hui
Ja bym nie brał UMF. Polecam ci destroyera Jumpa. Jest tak długi jak ds2 a ma górną rurę niżej. Jak wbijesz dużego amora to ta niska rura będzie wielką zaletą, w ds2 byłaby za wysoko. A jump ma też poziome haki o czym piszesz, że ci na tym zależy. Możesz kupić jumpa od foxrider1 on ma go do sprzedania w stanie technicznym wzorowym i na dokładkę pomalowanego na piękny kolor. Jego gg: 6598534.
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
-
- Kontakt: